BOWLING CENTER NU CENTRAL

Assalamualaikum....

Khamis lepas Bonde dan Kanda ke Nu Central untuk  traning Bowling di:

 Bowling Center NU Central.


Ini adalah pertama kali kami sampai ke Nu Central.. Kami naik ERL dari stesyen Putrajaya.  Dari Putrajaya kami bayar RM 9.50 untuk sehala ke Nu Central.


Tak sangka pula kami, Bila memandang suasana dalam Bowling Centre ni... wahhh cantik giler deco2 dalaman...kerusi tak macam selalu...Kerusi ala pengantin gituw... warna pula merah... mengancam sungguh.

lane open - terletak ditengah-tengah.


Ini pula adalah private lane (lane tertutup) ade 4 lane dalam satu bilik, dan satu bilik lagi berada disebelah kanan lane open.


nampak exclusivekan lane ni!



Nak traning pon selesa sangat...


penonton pon selesa


Kanda suka main dekat sini...
Good luck untuk game hari ni!

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. bila ni? SA nyer opis sebelah Nu Sentral je...x tau pun..kalau tak boleh join...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabtu 24/10/2015...
      ye ke SA... may be next time kita main bowling sama-sama

      Padam
  2. Nampak cantiklah tmpt bowling ni,

    BalasPadam
  3. x tau ada bowling centre di sini

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.