DRAMA ISTERIKU BUKAN TUKANG MASAK



Isteriku Bukan Tukang Masak...

'Isteriku Bukan Tukang Masak' adaptasi cerpen dalam novel Melodi Cinta oleh Armisya Syamira

2 dari 10 cerpen di buku MELODI CINTA edisi 1 diadaptasi ke drama. sudahkah anda memiliki koleksi cerpen dari penulis-penulis terbaik di MELODI CINTA terbitan Karyaseni?

Tajuk: Melodi Cinta Edisi 1


IMG_20150618_204555.jpg

Para Pelakonnye :
Lakonan Zara Zya, Ajak Shiro, Ungku Ismail Aziz, Elizad Sharifuddin, dan Wan Sharmila. Bersiaran pada hari Sabtu ini, 20 Jun 2015 jam 10 malam di saluran Astro Prima (105) dan Astro Maya HD (135). 

Semua pelakon dalam Drama ni memang sweet dan semuanye pernah melakonkan watak dalam adaptasi novel.

Nampak sangat sweet dan gadingan yang serasi sekali.








P/S :

Nanti nak beli Melodi Cinta yang memaparkan cerpen-cerpen pendek dan bakal ada yang diataptasi.

Baca dan tonton :)


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

10 PEMBERI ULASAN

  1. smalam tgk kat kampungl kelakar! dan sweet!

    BalasPadam
    Balasan
    1. FR kena buat camtu dgn wife..
      sweet sweet gituuuuu... :p

      Padam
  2. ajak shiro boleh tahan berlakon

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kene watak ajak Shiro ngan Zara Zya...

      Dia panggil Isteri dia Ayanggggggggg he he he

      Padam
  3. Balasan
    1. Nak Bonde Share link kalau dah ade tengok eh

      Padam
  4. Balasan
    1. Nanti Bonde share link kalau dah downloud

      Padam
  5. Yessssss Bonde...share link please....
    Nak tengok sesangat.... :p
    maklum lah umah takde ASTRO... hehehhee...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.