Masak-Masak Umah Mak..... ~Aloha~

Hari nie bonde ambik part untuk masak... kat dapur disebabkan Kak Ngah dah ambil part untuk uruskan mak..... jd bonde wat keputusan tuk masak-memasak...I love cooking.... Like..Like...Like...

tengok ape yang dah bonde sediakan.... no resepi2 ok.... sebab ini adalah secret recipe...fu yoooooooo poyo la pulak... x yah la nie menu simple2 jer.... cer tengok...cer tengok.....



Ikan Masin Gelama belah....

Sambal belacan batu Laut...& Timun....

Nie Sayur Buncis Tahu Hiris...Ayah punye favorites vg....

Nie main menu..... he he he main menu ye....mcm komputer lak...
Kari Ikan Tenggiri +Bendi+Tomato+Cili Merah Belah.... 

Ikan Tenggiri nie lembut jd... goreng terlebih dahulu

Kenal x ni...
Jejari Tempe.....

Anggur
Untuk Pencuci Mulut

Mengancam kan buah anggur ni....

Amacam kene x lauk pauk di atas.... Nampak menyelerakan x...
Kalau nampak menyelerakan...
Sila Like Menarik yea... tq

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.