Bonde d'Pesta Buku Selanggor SACC MALL SHAH ALAM


Pentas Utama...Nie dia letak kat luar....

Ruang buku Agama...

Ayah sedang mecari buku-buku yang ingin dibeli.


Ustazah nie tengah mendoakan fatin secara percuma...
Doa yang diberikan agar hati Fatin Lembut, mendengar kata dan rajin belajar INSYAALLAH.

Ruang untuk karangkraf terletak kat luar...
patut cari2 x jumpe....ishhh ishhhh

Biasa la tu.....karangkraf lah gerai paling besar......
Liza Sory.... buku yg dikehendaki tiada stok...k
rew yg bertugas tu suruh dtg esok..ummmm sory sangat2...

Kami balik dengan 1 paper bag sahaja.... Ayah On duty...
masa ni abg 2 Raihan tengah bernasyid kat pentas utama td....
TQ pd Ayah sebab bawa Bonde ngan Fatin....
TQ....

Di rumah sesi...susun menyusun... he he he

Ini ialah pilihan Ayah....

Bonde beli 2 jer.....

Nie memang Atin punye favorites la....collection ANA MUSLIM


Yang nie memang murah...RM 1 untuk 1.....
Bonde beli 3.... baru RM 3...
yang penting Ustazah Salbiah tu...Semanis Kurma....
LIKE..LIKE..LIKE......

 


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.