Bonde Zaidalifah: "DAH TAK GATAL LAGI"

"DAH TAK GATAL LAGI"

11:20 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Sebelum ni Bonde memang dan pernah review tau produk glow gelenggang ni.  Ramai juga yang PM tanya macam-macam pasal produk ni.  Memang kadang -kadang kalau tak cuba kita pun tak tahu betul atau tidak produk tu berkesan dan sesuai dengan kita.


PRODUK AJAIB UNTUK HILANGKAN GATAL-GATAL DIMUKA DAN SELURUH BADAN


Bagi Bonde Sabun Glow Gelenggang dan Minyak Herba Glow Gelenggang memang serasi dengan kulit muka Bonde.  Ianya merawat gatal-gatal yang selalu Bonde alami tau!

 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

CARA PENGGUNAAN SABUN GLOW GELENGGANG

Untuk Badan - Basahkan badan, Gosok dan bilas dengan air bersih.

Untuk Muka - Basahkan muka,  gosokkan sabun di tapak tangan hingga berbuih dan bilas dengan air bersih.

 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG


APA YANG MENARIK TENTANG SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG?

- Ianya tidak panas

- Ianya tidak pedih

- Ianya tidak berbau busuk

- Ianya tidak rengsakan kulit

- Ianya tidak keringkan kulit



 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG


CARA PENGGUNAAN MINYAK HERBA ORGANIK - GLOW GELENGGANG

Untuk Minyak Herba Organik - hanya perlu icit dan sapu sampai meresap dimuka dan dibadan atau ditempat gatal, Boleh digunakan selepas mandi dan sebelum masuk tidur atau bila-bila masa (contoh semasa gatal boleh sapu)

Gunakan 2-3 kali sehari secara konsisten untuk hasil yang optimun.

Pesanan :
Untuk hasil yang efektif anda disarankan menggunakan sabun dua kali sehari secara konsisten.  Insya Allah anda akan dapat kesan yang positif.

 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG SESUAI UNTUK SIAPA?

Sesuai untuk semua peringkat umur dewasa dan kanak-kanak ( 4 tahun keatas) wanita hamil boleh menggunakannya.

Ia boleh digunakan oleh semua jantina (lelaki dan wanita) 

- Semua gatal-gatal dan penyakit kulit disyorkan gunakan 1 set glow gelenggang.

- Untuk kurap susu bayi guna minyak sudah memadai

- Untuk resdung, guna sabun herba untuk cuci muka sahaja sudah memadai.

- Jangan garu kulit, jika gatal sapu minyak herba

 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

Ramai dikalangan rakan-rakan bagi feedback yang baik! dan ada yang repeat order dengan Bonde! Alhamdulillah keserasian dan dah tak gatal lagi!

SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG

SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG


SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG
MURAH KE? MAHAL KE?.....

INFO HARGA SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK - GLOW GELENGGANG :

1 Unit Sabun  herba RM 39.00

2 Unit Sabun herba RM 60.00 (jimat RM 18)

Set Kombo  RM 60.00 (jimat RM 18)

4 Unit RM 120 ( Jimat RM 28 + Bonus Minyak Herbal Organik bernilai RM 39)

UNTUK DAPATKAN DISKAUN SEBANYAK RM 10 Whatsapp segera nombor dibawa dan gunakan code diskaun : ZAIDALIFAH10

 SABUN GLOW GELENGGANG DAN MINYAK HERBA ORGANIK GLOW GELENGGANG



Untuk keterangan lanjut dan rujukkan testimonial anda boleh ke :

Laman web : Glow Gelenggang


Berminat nak dapatkan set Glow Gelenggang pantas ... 



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

18 TEGURAN MEMBINA

  1. Saya pakai memang mujarab sangat2

    ReplyDelete
  2. macam nak try la untuk Khalaf ... dia ada minor eczema tu bonde ..

    ReplyDelete
  3. TB suka sabun dia tu.. bau wangi.. pastu yang bahagian kasar tu gosok kat kulit boleh hilangkan daki.. scrub badan sekali time bersabun..best sangat

    ReplyDelete
  4. Kita nak try lah..sebab skrg ni sllu gatal2 badan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, serasi dengan bonde. Ramai juga yang revie tentang produk ni. In shaa Allah nanti nak cuba.😊

    ReplyDelete
  6. Sana sini cerita pasal glo gelenggang ni. Macam tertarik jer. Packaging pon comel.

    ReplyDelete
  7. Kak Sue pun guna juga produk nie Bonde..

    ReplyDelete
  8. sonang skrg ni..produk yg guna bahan2 sumber alam dan dipatternkan..cuma siapkan duit je...

    ReplyDelete
  9. Suka sgt bau dia. Lepas mandi semerbak bau lemak2 tu. Minyak herba dia pun best sgt.

    ReplyDelete
  10. Bagus produk ni untuk kulit. Marsha pun dah guna

    ReplyDelete
  11. Lia pun dah pakai Set Glow Gelenggang ni. Memang sesuai dengan kulit dan hilang rasa gatal-gatal. tak payah tergaru2 dah.

    ReplyDelete
  12. Ciktie dah cuba! Alhamdulillah mujarab sangat.

    ReplyDelete
  13. nak tanya. ni kalau gegata agak agak boleh kurangkan tak eh

    ReplyDelete
  14. Waa.. Menarik lah Glow Gelanggang nie.. Bau dia wangi..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN