BondeZaidalifahDotCom: ANDA ALLERGIC ?? TAK TAHAN GATAL ... NAH SABUN DAN MINYAK GLOW GELENGGANG MEMBANTU ANDA.

ANDA ALLERGIC ?? TAK TAHAN GATAL ... NAH SABUN DAN MINYAK GLOW GELENGGANG MEMBANTU ANDA.

6:37 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua...

Ahad lepas Bonde ada tersalah makan, makanan yang mengandungi "seafood" baru-baru ni Bonde perasan yang Bonde tak boleh makan makanan yang mengandungi udang kering.

Biasalah kadang-kadang udang kering digunakan sebagai bahan perasa dalam makanan ada orang  letak dalam kuah, tumisan sayuran, sebagai inti kuih, dalam serunding... Arghhh memang sedap makanan tu semua... tapi sayang, Bonde dah alahan/allergic pada makanan tersebut.

Kalau makan akan mengakibatkan ellergic dan kegatalan, kalau tak kawal muka akan bertukar menjadi 'alien...' mata bengkak, bibir bengkak dan seluruh permukaan muka bengkak... rasa gatal yang tersangat gatal... nak keluar rumah pon malu.

Kalau pergi klinik mesti dapat injection dan doktor akan bagi ubat untuk kurangkan gatal, iaitu ubat tahan gatal.

Alhamdulillah kali ini, rasa gatal tak menyebabkan muka bengkak dan mata bengkak keterlaluan, kerana Bonde cuba kawal tidak garu di permukaan muka. Permukaan muka hanya bertukar menjadi kemerahan.  (stress tak dapat garu)

Bonde cuba menggunakan satu produk ini, bagi mengatasi masalah kegatalan akibat allergic tersebut.


ANDA ALLERGIC ?? TAK TAHAN GATAL ... NAH SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG  MEMBANTU ANDA.


SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

ORGANIC HERBA SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG

Memperkenalkan Glow Gelenggang, produk herba organik membantu mereka yang mengalami masalah berikut :

- Gatal kulit

- Eczema 

- Bisul

- Kurap

- Panau

- Resdung

- Kudis Buta

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

Merawat dengan mudah, selamat, berkesan dengan harga budget.  Daun gelenggang yang sangat dikenali sebagai ahen anti kulat paling tinggi.  Ia sebenarnya telah lama digunakan berabad-abad lamanya oleh nenek moyang kita, masyarakat Arab juga orang Eropah untuk mengubati masalah kulit. 

Formula terkini Glow Gelenggang berasaskan 6 ramuan istimewa untuk 'ghaibkan gatal-gatal kulit dengan mudah digunakan telah dicipta!

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,
Tidak seperti produk lain yang tinggi bahan kimia memudaratkan, Glow Gelenggang adalah 100 % diperbuat daripada bahan organik terpilih.  Ianya homemade, paling banyak bahan, 5x lebih berkesan, selamat dan mudah. 

Sekarang, tak perlu menderita menggaru hingga berdarah lagi, kerana produk ini sudah ada didepan anda.


SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,


IA ORGANIK, SEMULAJADI BEBAS BAHAN KIMIA


SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

KANDUNGAN BAHAN DALAM GLOW GELENGGANG

- Susu Kambing

- Habautus Sauda

- Minyak Argan

- Minyak Zaitun

- Mentol Crystal

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,


10 CIRI ISTIMEWA GLOW GELENGGANG


SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

Bonde huraikan disini sekali lagi dan secara ringkas....

Sabun Glow Gelenggang ni produk organik dan bebas bahan kimia yang membantu melegakan gatal-gatal kulit disebabkan oleh gatal kulit, eczema, bisul, kurap, panau, resdung dan kudis Buta.  Apa sahaja masalah berkaitan kulit (kecuali chiken pox)

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

CARA PENGGUNAAN SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG

Untuk Badan - Basahkan badan, Gosok dan bilas dengan air bersih.

Untuk Muka - Basahkan muka,  gosokkan sabun di tapak tangan hingga berbuih dan bilas dengan air bersih.

Untuk Oil - hanya perlu icit dan sapu sampai meresap dimuka dan dibadan atau ditempat gatal, Boleh digunakan selepas mandi dan sebelum masuk tidur atau bila-bila masa (contoh semasa gatal boleh sapu)

Pesanan :

Untuk hasil yang efektif anda disarankan menggunakan sabun dua kali sehari secara konsisten.  Insya Allah anda akan dapat kesan yang positif.

APA YANG MENARIK TENTANG SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG?

- Ianya tidak panas

- Ianya tidak pedih

- Ianya tidak berbau busuk

- Ianya tidak rengsakan kulit

- Ianya tidak keringkan kulit

SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG SESUAI UNTUK SIAPA?

Sesuai untuk semua peringkat umur dewasa dan kanak-kanak ( 4 tahun keatas) wanita hamil boleh menggunakannya.

Ia boleh digunakan oleh semua jantina (lelaki dan wanita) 

MURAH KE? MAHAL KE?.....


INFO HARGA SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG :

1 Unit Sabun  herba RM 39.00

2 Unit Sabun herba RM 60.00 (jimat RM 18)

Set Kombo  RM 60.00 (jimat RM 18)

4 Unit RM 120 ( Jimat RM 28 + Bonus Minyak Herbal Organik bernilai RM 39)

KENAPA BONDE SUKA SABUN DAN MINYAK - GLOW GELENGGANG:

- Sebab ianya 100 % menggunakan bahan organic

- Bila pakai gatal ellergic kurang

- Bau sabun dan minyak yang sangat wangi suka sangat.

- Semasa mencuci muka ada rasa berangin sangat cool sekali, rasa best sangat nak urut-urut muka tu... Selepas dicuci muka jadi sangat segar ( Bonde suka sangat)

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

SABUN DAN MINYAK  GLOW GELENGGANG , BAHAN ORGANIC, ALLERGIC, ALAHAN, UBAT GATAL, BUNGA GELENGGANG, DAUN GELENGGANG,

Untuk keterangan lanjut dan rujukkan testimonial anda boleh ke :

Laman web : Glow Gelenggang

Page : Glow Gelenggang

Berminat nak dapatkan set Glow Gelenggang pantas ... 

WhatsApp : 014-5445951


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. Teringat daun gelenggang ni abah buat bedak masa kena gegata...memang mujarab..tak sangka dah di modenkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu memang tak sangka banyak khazanah dr tanaman terbiar... rupanya mempunyai khasiat yang baik.

      Delete
  2. Cikla pernah jugak dgr daun gelenggang ni. Mmg org dulu2 buat ubat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu... sekarang telah di komersialkan

      Delete
  3. Pernah dengar daun gelenggang... Bagus produk organik ni..dan memudaratkan pada masa depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann kita bertukar kepada produk organic kurangkan bahan kimia

      Delete
  4. Daun gelenggang ni cn sapu kt irfan masa kena ciken pox, bagus la dh ada produk mcm ni 👍

    ReplyDelete
  5. Dulu pernah beli produk sabun yang guna daun gelenggang ni..mmg elok..organik...

    ReplyDelete
  6. Dulu arwah ayah kena panau pun cari daun gelenggang ni la buat ubat. Tapi susah nak dapat daun ni. Kena masuk kampung2.

    Kalau dah ada produk mcm ni lagi bagus. Mudah lah bagi yg memerlukan.

    :)

    ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN