BondeZaidalifahDotCom: FLORIA PUTRAJAYA 2014

FLORIA PUTRAJAYA 2014

10:30 am

Jom baca....

ASSALAMUAIKUM....

HARI NI BONDE CUTI... HU HU HU NAK PI FLORIA LAH KAN... 17 JUN 2014

Floria 2014 tahun ini adalah “Taman Bertema” di mana peserta pameran taman akan diberi tema rekabentuk seperti Taman Perkahwinan, Taman Bandar, Taman Pereka, Taman Fantasi, Taman Futuristik, Taman Melawat Malaysia dan Taman Piala Dunia.

Bonde datang bersama opismate bonde iaitu Masitah...memang seronok tak cukup 1 hari klu nak ikutkan... kami datang awal pagi n balik agak gelap juga hari ni...


bunga kipas jd background kat belakang tu mmg meriah sangat.... sekali angina dating dia berpusing laju...

ok nak share gambar kat sini.... sekitar lawatan kami hari ni...

Ini pameran dari Jabatan2 Kerajaan dan Swasta

gambar ni sebab dah haus sangat... penat dah jalan so kita minum dulu....

sempat berselfie....
 
Setakat ini sahaja dahulu... bukan apa nak cerita pasal gambar memang tak caya...camera canon yg masitah bawa ni, ada 400 memori yg telah dikosongkan... kami dah isi dekat 250+ gambar-gambar kami... dan tab bonde pulak telah agak penuh memorinya... dan kedua2nya camera n tab bateri sudah low kami simpan untuk sesi kedua hari ini jam 3.00 petang..... tunggu.... episode Floria yang kedua...
 
~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN