Nutrigene Lancar Program Silang Pembangunan Peribadi untuk Genetik dan Pembelajaran melalui DNAKUALA LUMPUR, 8 JANUARI 2024 – NutrigeneModern Sciences Sdn. Bhd. (“Nutrigene” atau“Syarikat”), perintis dalam bidang pendekatan dipacusains untuk perkembangan kanak-kanak, dengan bangganya mengumumkan pelancaran Program Pembangunan Peribadi (PDP) di seluruh negara. Mewakili anjakan paradigma dalam keibubapaan dan pendidikan, inisiatif ini memanfaatkan kuasa DNA untuk mengharmonikan alam semula jadi dan memupuk, memupuk perkembangan holistik kanak-kanak.

Nutrigene Lancar Program Silang Pembangunan Peribadi untuk Genetik dan Pembelajaran melalui DNA

Inisiatif revolusioner yang ditetapkan untuk mengoptimumkan perkembangan kanak-kanak dengan menyelaraskan kesejahteraan psikologi dengan kecemerlangan akademik, bertujuan untuk memberi kesan kepada perkembangan kanak-kanak 10,000 keluarga

Nutrigene Lancar Program Silang Pembangunan Peribadi untuk Genetik dan Pembelajaran melalui DNA
Dari Kiri: Joyce Chan, Pengarah Urusan Nutrigene Modern Sciences; Dato Dr. Gavin Voon; Dato Sri Chuah Poh Khiang; Benjamin Yuen, artis TVB; ⁠Dr. Choo Wenxi, Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif NutrigeneModern Sciences; Shaun Tam, artis TVB; ⁠Dato Sri Tommy Lee; ⁠Tyler Teh, Pengarah Nutrigene Singapura; dan ⁠Carven Chan, PengarahProgram Pendidikan (Pautan)


Nutrigene Lancar Program Silang Pembangunan Peribadi untuk Genetik dan Pembelajaranmelalui DNA
Artis TVB berkongsi pengalaman mengenai laporan DNA anak-anak mereka dengan Dr. Choo Wenxi, Pengasas & CEO Nutrigene Modern Sciences (Pautan)


Dr. Choo Wenxi, Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif Nutrigene, menekankan sifat transformatif program ini, “Kami komited untuk mengubah konsep keibubapaan melalui kuasa DNA. PDP adalah lebih daripada program pendidikan, ia merupakan pendekatan komprehensif untuk memupuk kesejahteraan psikologi kanak-kanak di samping pertumbuhan akademik mereka. Matlamat kami adalah untuk membantu keluarga memahami dan menyokong keperluan unik anak mereka secara holistik, dengan itu membentuk masa depan mereka.”


PDP direka untuk memangkin anjakan dalam paradigma pendidikan, memberi tumpuan kepada psikologi serta perkembangan akademik kanak-kanak. Program ini direka untuk memupuk domain pembangunan yang pelbagai, merangkumi bahasa, numerasi, penemuan dunia, kemahiran motor, senidan muzik. Diselaraskan dengan keluarga yang berfikiran ke hadapan, pendidik dan profesional penjagaan kanak-kanak, Nutrigene membayangkan pendekatan yang lebih termaklum dan komprehensif untuk pembangunan kanak-kanak, memupuk usahasama untuk memperkasakan pendidik dan jurulatih keibubapaan untuk cemerlang dalam bidang mereka.


Dr. Choo berkata, “Ujian DNA Bakat Kerjaya RIASEC (Realistik, Penyiasatan, Artistik, Sosial, Enterprising dan Konvensional) kami telah digunakan secara inovatif untuk pembangunan awal kanak-kanak. Rangka kerja ini membolehkan ibu bapa memahami kekuatan dan kecenderungan sedia ada anak mereka dari usia muda, memudahkan keibubapaan yang lebih termaklum dan menyokong.

Wenxi, Pengasas & CEO Nutrigene(Pautan)

 

Nutrigene dengan bangganya menawarkan kedua-dua Ujian DNA Bakat Kerjaya RIASEC dan PDP sebagai penyelesaian holistik untuk ibu bapa. Kami berhasrat untuk membantu 10,000 keluarga untuk menyedari bahawa setiap kanak-kanak berhak untuk berkembang dari segi fizikal, mental dan akademik dengan cara mereka yang unik menjelang 2025. Kami terbuka kepada kerjasama dengan individu dan organisasi yang berkongsi visi kami untuk membuka potensi penuh setiap kanak-kanak melalui inovasi dan pendidikan peribadi.”

 

Selaras dengan pelancaran PDP, Nutrigene mengumumkan perasmian cawangan sulungnya di Kuching, Sarawak. Di sebalik pengembangan perniagaan, langkah ini menekankan komitmen Nutrigene untuk mendemokrasikan pendekatan pendidikan inovatif mereka, memastikan setiap kanak-kanak menerima pendidikan yang disesuaikan dengan keperluan unik mereka, membentuk masa depan yang lebih cerah dan memuaskan.

Dengan pengenalan PDP dan pembukaan cawangan baharu di Sarawak, Nutrigene bersedia untuk mentakrifkan semula standard pendidikan  peribadimempamerkan dedikasi yang tidak berbelah bagi untuk memupuk dan  memperkasakan generasi akandatang untuk berkembang maju dalam dunia yang sentiasa berubah.

 

Dr. Choo berkata, “Memastikan pendidik yang berkelayakan dan penuh belas kasihan di pusat kami adalah penting. Nutrigene menghargai setiap pendidik, mengakui peranan penting mereka dalam membentuk minda muda, dan komited untuk meningkatkan perjalanan profesional mereka, menawarkan peluang peningkatan kerjaya dan pertumbuhan peribadi. Kami berhasrat untuk mewujudkan persekitaran yang memupuk di mana para pendidik berasa dihormati, disokong dan diberi kuasa untuk memberikan yang terbaik.”

 


Catat Ulasan

1 Ulasan

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.