Jom Sihat Bersama Produk NUTRIbrown RICEبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Assalamualaikum Dan Selamat Petang, Hai Pembaca semua... Tahun 2023 ni Bonde terpaksa menukar pemakanan Bonde dari amalan lama kepada amalan baru yang lebih kepada memilih makanan untuk kesihatan.

Terpaksa sedar diri kerana pada umur 40 an ini pelbagai penyakit datang menumpang pada badan, jika tidak menukar amalan pemakanan yang lama yang tidak sihat.

Jom Sihat Bersama Produk NUTRIbrown RICE


Produk NUTRI Brown Rice

Sistem Pengurusan Keselamatan Makanan (FSMS)

Melaksanakan FSMS mengikut sistem HACCP untuk menghasilkan produk berkualiti selamat yang memenuhi kepuasan pelanggan dan terus meningkatkan keberkesanan sistem FSMS dan HACCP.

Bahan Selamat

Memastikan produk dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan yang selamat dari segi fizikal, kimia dan biologi untuk kegunaan manusia.

Amalan Pengilangan Baik (GMP)

Mematuhi keperluan berkanun dan peraturan serta mematuhi keperluan pelanggan dengan produk makanan selamat yang konsisten melalui penggunaan prinsip GMP/GHP dan HACCP.

Kecekapan & Komunikasi

Memastikan kecekapan semua pekerja yang terlibat dalam pengeluaran makanan dengan menerima latihan dalam kursus keselamatan dan pengendalian makanan. Memastikan komunikasi dalaman dan luaran mengenai kualiti keselamatan makanan ditangani sepenuhnya.


Lima Produk NutriBrown Rice iaitu :


1. 
NutriBrownRice (Purple Sweet Potato) Prebiotic Brown Rice Drink

2. NutriBrownRice – Oat + Soy Lecithin Brown Rice Drink

3. NutriBrownRice (Chocolate)

4. NutriBrownRice – No Sugar Added + Prebiotic Brown Rice Drink – Lactose-free

5. NutriBrownRice (Original with Brown Sugar) Healthy breakfast BETTER than cereal drinksNutriBrownRice (Purple Sweet Potato) Prebiotic Brown Rice Drink


Sesuai untuk anda yang menghidap diabetes? Jangan risau! Dalam 2 bulan dari sekarang, anda akan berasa lebih baik dengan minuman beras perang segera yang tiada gula tambahan ini.

Kebanyakan minuman kencing manis yang ada hari ini dibuat dengan vitamin diperkaya tepung jagung. 

Walau bagaimanapun, dengan satu hidangan minuman ubi ungu NutriBrownRice, anda boleh mengambil banyak vitamin dan mineral semula jadi!NutriBrownRice – Oat + Soy Lecithin Brown Rice Drink


Melawan diabetes dan keliru dalam memilih antara ubat dan pemakanan sihat?

NutriBrownRice (Oat With Soy Lecithin-30 Sachets) adalah pilihan TERBAIK (& sedap) dalam memerangi diabetes! Anda tidak perlu risau lagi tentang peningkatan paras gula

Diabetes semakin biasa dari hari ke hari. Tetapi anda tidak boleh mengambil mudah kesannya.

Kami menemui penyelesaian terbaik untuk anda dalam bentuk NutriBrownRice (Oat dengan Lesitin Soya)


NutriBrownRice (Chocolate)


Minuman coklat kegemaran anak-anak anda tetapi tanpa risau gula tambahan yang tinggi?

NutriBrownRice (Coklat) adalah pilihan anda!

Kebanyakan minuman coklat di pasaran datang dengan gula setinggi 15-25g setiap hidangan yang pastinya bukan pilihan yang sihat untuk anak anda.

Itulah yang mendorong Produk NutriBrown Rice mencari cara untuk menjadikan minuman coklat sihat+sedap! 

NutriBrownRice (Coklat) dimuatkan dengan gula perang dan bukannya gula putih.

Ia adalah 30-70% lebih rendah dalam gula berbanding dengan minuman coklat biasa yang lain dan menyediakan serat pemakanan yang penting untuk anak-anak anda.
NutriBrownRice – No Sugar Added + Prebiotic Brown Rice Drink – Lactose-free

14 hari untuk memperbaiki sistem penghadaman anda secara drastik!

Anda telah mencuba semuanya. Bertukar doktor dan ubat untuk gastrik. Tetapi tiada apa yang nampaknya berkesan meningkatkan sistem penghadaman anda?

Semua pelanggan kami berkata perkara yang sama sebelum mencuba NutriBrownRice (Asli Tanpa Gula Ditambah dengan Prebiotik).

Ucapkan selamat tinggal kepada masalah gastrik – sekali dan untuk semua dengan segera ini, minuman beras perang yang kaya dengan Vitamin E sebagai sarapan pagi anda.


NutriBrownRice (Original with Brown Sugar) Healthy breakfast BETTER than cereal drinks

Bergelut dengan kebas tangan dan kaki?

Nah, lebih kerap daripada tidak kekurangan Vitamin B6 berlaku pada orang tua yang menyebabkan kebas.

NutriBrownRice (Gula Perang Asli Ditambah dengan Prebiotik) disediakan khas dengan sehingga 43% Vitamin B6 semulajadi untuk membantu anda mengatasi masalah ini.


Anda pun boleh cuba untuk diri sendiri atau keluarga, produk ini memang bagus untuk anda yang memang ada penyakit seperti yang dinyatakan dalam keterangan diatas.
Sebarang maklumat lanjut anda boleh layari laman web dibawah :


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

1 Ulasan

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.