Notebook 2023 Dah Ada Ke Belum?



بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Assalamualaikum dan Selamat Petang, Selamat Tahun Baru, Hai Pembaca semua... Bonde nak kongsikan tentang Notebook Viral ni dengan anda semua.

Bagi anda yang tercari-cari notebook untuk 2023 anda bolehlah cuci mata dibawah :





Banyak fikir, stress.

Apa kata kita ringankan beban dalam kepala kita ni? Semua benda nak save dalam kepala kesian dia...

Berbagi-bagilah....
Separuh memori save dalam notebook. Rasa Lega tak? Yes, lega.

Takat appoiment, segala mak nenek aktiviti, simpan dalam notebook je. 

Berat kepala tak?
Sudah tentu TAK.

Terus rasa kepala ringan macam baru lepas masuk salon

Cuba la.

Lima Kelebihan Menulis

1. Bantu Perkembangan Imaginasi dan Kreativiti mental effort - keluarkan kata-kata dari otak.

2. Mempengaruhi Ketangkasan dan Meningkatkan IQ.

3. Melatih diri menyusun idea dan eksperikannya dengan lebih berkesan.

4. Kembangkan Pengetahuan dan luaskan sudut pandang.

5. Kurangkan tekanan dan bantu pulihkan emosi, luahkan emosi di atas kertas.


Tiga Cara Hilangkan Stress Dengan Mudah

1. Kongsikan dengan orang terdekat

2. Luahkan perasaan dengan menulis

3. Cipta hobi yang mengembirakan



Konsep 4 in 1 


✅Kertas berkualiti

✅Hard cover

✅7 design trendy

✅Disertai dengan item comel-comel tau


4 in 1 Notebook Planner


✅ Undated Planner 

✅ Plain 

✅Line 

✅ Grid



Lima Sebab Customer Suka Deluxe Notebook :


1. Kertas tebal dan berkualiti

2. Undate Planner

3. 4 Konsep dalam 1 nitebook

4. 7 Design trending

5. 3 Pakej Menarik





Ciri-ciri Deluxe Notebook

1. Notebook size A5

2. Tebal kertas 128gsm

3. Simili paper (matte)

4. Kulit keras dan berkualiti

5. Berat 500gm

6. Ada 7 design yang trendy

7. Bil muka surat 136 

8. Bahagian hadapan kosong

(takde time frame) jadi boleh guna untuk tahun berikutnya 

9. 3 Variasi muka surat iaitu *Plain, Line & Grid*. Sesuai untuk menulis, melukis dan mengira.


Karater Peminat Design Doodle


1. Aktif

2. Bersifat Tenang

3. Ceria 

4. Kreatif 





Siapa Patut ada Notebook Ni?


Masih keliru nak pilih design dah lawa-lawa.... Dekat bawah ni ada cadangan untuk design lelaki dan wanita yang keliru nak pilih design yang mana...

Tapi disebabkan design ni semua menarik dan up to date , boleh beli mana-mana design tak kisah sebenarnya...

Notebook Untuk Boboy

Notebook untuk gegirl

Bonde dah beli 1 untuk kegunaan sendiri. Bagi anda yang berminat nak dapatkan notebook viral anda boleh order di :

https://wa.link/oyco1b



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

3 Ulasan

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.