Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan



بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hai pembaca semua... Bonde pun tak nak ketinggalan nak sertai Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan ni tau, Bagi anda yang belum sertai jom sama-sama support Giveaway tersebut :

Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib letak Blog Mamapipie.com & Jomjalan.com.my ke dalam Bloglist korang
  5. Sila pilih salah satu post Jomjalan yang korang suka beserta link. Terpulang nak pilih tempat melancong, hotel, tempat makan, etc. Nyatakan mengapa post ini menjadi pilihan.
  6. Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  7. Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  8. Tarikh tutup giveaway adalah pada 3 April 2022. 
Syarat wajib nombor 4 mama akan check satu-satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified. So, pastikan patuh pada syarat ye. Boleh buat penyertaan lebih dari satu dengan syarat mesti blog yang berlainan dan menepati semua syarat di atas dan syarat no 5 tu bukan copy paste.

Hadiah Wang Tunai RM500

Wang tunai sejumlah RM500 akan dihadiahkan kepada 9 orang pemenang.. Ramai berpeluang untuk menang. Pemenang akan dipilih berdasarkan pernyataan yang paling kreatif dan menarik (refer syarat no 5). Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi. 

Hadiah Utama RM100 (Seorang Pemenang)

1 x RM100

Hadiah RM50 (8 Orang Pemenang)

8 x RM50

Hadiah Saguhati

Sebanyak 3 hadiah saguhati akan disediakan. Jika lebih 50 orang jumlah hadiah akan ditambah lagi. So, kalau nak hadiah lebih korang kena ajak kengkawan ramai-ramai sertai GA mama ni tau.

Bonde tag 3 orang rakan : 


Post jom jalan yang Bonde suka: 

https://www.jomjalan.com.my/hotel-view-klcc/

Jangan lupa tau tarikh tutup adalah 3 April 2022.



~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. terim kasih bonde support GA mamapipie dan jom jalan. seronok gak stay kat hotel ngadap klcc kan. percutian bando.. good luck ye

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.