Cosmoderm Baharu Glow-C Set Dengan Empat Langkah Menjadikan Kulit Wajah Lebih Cerah, Anjal Dan Gebu



Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai Pembaca Semua.. Cosmoderm baru melancarkan produk terbaharu iaitu rangkaian Vitamin C iaitu Glow-C Set.  Teruja untuk mencubanya... Banyak yang menarik tentang :

Cosmoderm Baharu Glow-C Set Dengan Empat Langkah Menjadikan Kulit Wajah Lebih Cerah, Anjal Dan Gebu 



Hanya Empat langkah sahaja kulit menjadi lebih cerah, anjal dan gedu.



Cosmoderm Glow-C Detox Cleansing Gel 


Pencuci muka Cosmoderm Vitamin C Glow C Detox Cleansing ini sangat istimewa kerana ianya bersifat lembut dan tidak menghilangkan kelembapan semula jadi kulit wajah ketika membersihkan kulit wajah.

Dalam masa yang sama ia membantu detoks kulit wajah daripada radikal bebas yang berbahaya. 

Yang menariknya baunya seperti buah oren sebenar, kerana ia mengandungi minyak pati oren. 

Ia membantu menyegarkan mood sipemakaim dengan minyak oren yang diperoleh secara semula jadi.

Tagline "For Dull, Tired & Moody Skin"

Cara Penggunaan :

Oleskan pencuci muka Cosmoderm Vitamin C Glow-C Detox Cleansing di tapak tangan dengan sedikit air, sapukan dan ratakan pada kulit wajah. 

Kemudian bilas hingga bersih.


Cosmoderm Glow-C Radiance Toning Essence 

Cosmoderm Glow-C Radiance Toning Essence mengandungi 500mg vitamin C serta mengandungi minyak pati oren. 

Antara kelebihan Cosmoderm Glow-C Radiance Toning Essence :

Membantu mencerahkan dan meratakan tona kulit
Membantu meningkatkan keupayaan penyerapan kulit
Membantu meminimumkan penampilan garis-garis halus
Membantu membangunkan dan mengaktifkan sel yang tidur
Membantu merangsang penghasilan serat protien kulit
Melembutkan dan melembapkan kulit

Cara Penggunaan :

Letakkan sedikit Cosmoderm Glow-C Radiance Toning Essence tapak tangan atau kapas. 

Kemudian Dap-dapkan ke kulit wajah hingga rata. Biarkan ianya meresap sendiri.


Cosmoderm Glow-C Super Boosting Serum 


Cosmoderm Vitamin C 5000mg Glow-C Super Boosting Serum untuk merawat kulit kusam, kulit wajah yang kelihatan letih dan moody. 

Serum ini, paling menarik kerana kandungan Vitamin C yang tinggi iaitu 5000mg.

Kelebihan Cosmoderm Vitamin C 5000mg Glow C Super Boosting Serum ialah:

Membantu mencerahkan hiperpigmentasi dan bintik gelap dengan berkesan
Melindungi kulit dari kerosakan foto dan radikal bebas.
Membantu meminimumkan penampilan garis-garis halus
Membantu sekatakan tona kulit dengan berkesan
Melembutkan dan melembapkan kulit
Menjadikan kulit lebih berseri dan anjal

Cara Penggunaan :

Titikkan serum di tapak tangan. Sapukan serum pada kulit wajah dan urut perlahan-lahan. Serum Cosmoderm cepat meresap dan tidak berminyak.


Cosmoderm Glow-C Brightening Moisture Solution 


Cosmoderm Vitamin C 1000mg Glow-C Brightening Moisture Solution pelembab muka yang dirumuskan untuk kulit wajah yang kusam, letih dan moody. 

Ianya mengandungi sebanyak 1000mg vitamin C. Seperti rangkaian produk Cosmoderm Glow-C yang lain, ia juga mengandungi pati minyak oren.

Kebaikan Cosmoderm Vitamin C 1000mg Glow-C Brightening Moisture Solution:

Membantu merangsang penghasilan serat protien kulit
Membantu meningkatkan pertumbuhan semula kulit
Membantu meminimumkan penampilan garis-garis halus
Melindungi kulit dari kerosakan foto dan radikal bebas.
Membantu mengelakkan kulit daripada rosak mikro akibat pendedahan harian tekanan persekitaran
Melembutkan dan melembapkan kulit
Menjadikan kulit lebih berseri dan anjal

Cara penggunaan :

Oleskan sedikit Cosmoderm Vitamin C 1000mg Glow-C Brightening Moisture Solution. Sapu rata ke seluruh kulit wajah dan leher. Sesuai di pakai pada waktu siang dan malam
 




Detail Harga Produk Glow-C Set :

1. Glow-C Detox Cleansing Gel : RM25.90 ( 120ml)

2. Glow-C Radiance Toning Essence : RM29.90 ( 100ml)

3. Glow-C Super Boosting Serum : RM45.90 ( 30ml )

4. Glow-C Brightening Moisture Solution : RM39.90 ( 50ml )



Untuk keterangan lanjut, promosi dan info mengenai produk Cosmoderm anda boleh ikuti media social Cosmoderm dibawah :

Youtube: https://bit.ly/3DdoEnC

Instagram: https://bit.ly/3d3APZi

Facebook: https://bit.ly/3D0o0JS

TikTok: https://bit.ly/3d0gwfd

Di mana boleh dapatkan set Cosmoderm GLOW-C Set Baharu?

Anda boleh dapatkan di laman web Cosmoderm dan beli secara atas talian di https://bit.ly/3d3APZi atau pergi ke Farmasi Watsons berhampiran anda.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. wah bestnya range vitamin c glow ni.. berminat pula

    BalasPadam
  2. tak pernah pakai lagi produk ni...

    BalasPadam
  3. Mudahnyaa nak pakai.. sebab ada nombor... huhu.. Sha kadang xtau nak pakai mana dulu

    BalasPadam
  4. produk bagus, harga pun berpatutan.. insya Allah, nak cuba nanti.. tak sanggup la mahal2 tuk muka ni kalau tak sesuai lepas tu.. bazir huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul, harga sgt mampu milik, kan.
      semua lapisan masyarakat boleh beli.

      Padam
  5. bestnya guna skincare bau oren.. mesti fresh je rasa..

    BalasPadam
  6. Makin cun la Bonde pakai cosmoderm ni..mmg best ada vit c kan..

    BalasPadam
  7. susah nak jumpa produk satu set penuh dengan vitamin C. bolehlah cuba produk ini nanti.

    BalasPadam
  8. wow, skincare with vit c.
    nice!
    aida x pernah try cosmoderm.
    this one menarik perhatian aida la, bonde.

    BalasPadam
  9. product Cosmoderm memang best...

    BalasPadam
  10. Ni kalau yg kulit kusam memang sesuai pakai rangkaian Cosmoderm Gloc C ni. Kena rajin guna secara konsisten, barulah nampak hasil yg memuaskan.

    BalasPadam
  11. jenama cosmoderm ni memang dh lama betul kat pasaran. dh ramai juga pengguna dia. x mustahil la kan, produk okay. harga pun not bad. boleh try beli n cuba, mana tahu sesuai n serasi

    BalasPadam
  12. Lawa jugak packaging baru ni yer.. Mcm international brand jer

    BalasPadam
  13. meriah produk2 cosmoderm ni..ramai je dok guna kan and mampu milik

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.