Ovochi Sayur Buah Rangup Yang Menjadi Igauan

Assalamualaikum dan Selamat Malam... Hai Pembaca Semua,  Bonde nak perkenalkan dengan anda semua snacking terbaharu dari hearty Beauty iaitu Ovochi.  Sekali makan Ovoshi pasti nak lagi... Sebab Ovochi....

Ovochi Sayur Buah Rangup Yang Menjadi Igauan




Sayur Buah Rangup Yang Menjadi Igauan


Warna warni dan segar bugarnya orang tengok dah lain macam. 100% organik tiada minyak, tidak digoreng tapi rangup!! 

Kenapa ovochi ni lain sangat dari yang lain? Kerana Ovochi by Hearty Beauty HQ ni menggunakan mesin yang berteknologi tinggi dari Korea yang mana mesin tu akan memastikan kerangupan yang lembut (sebab kalo goreng keras tau) ,orang yang masalah sakit gigi pun boleh kunyah dengan selesa!

Mesin ni juga akan pastikan segala nutrien yang ada dalam sayur dan buah asli kekal di dalam ovochi. Jadi anda makan ovocho sama macam makan sayur dan buah asal. Bezanya dekat rangup tu shj lagi syok krup krap krup krap 

Ovochi juga zero kolestrol, kalori cukup-cukup rendah jadi sesuai la untuk anda yang jaga kalori jaga makan di waktu-waktu pendemik macam sekarang nih.

Ramai Tanya Apa Perbezaan Rasa Makan Ovochi Berbanding Kerepek Sayur Dan Buah Yang Lain?


Anda yang diet, pasti mulut asyik rasa nak mengunyah jangan risau, makanlah ovochi buah dan sayur yg fresh kan ada dari hearty beauty HQ.  Apa kata kunyah jer Ovochi sihat Hearty Beauty nih…

Ovochi Tiada bahan perasa dan pewarna

Ovochi Bebas kolestrol

Ovochi Serat fibre dan vitamin

Ovochi Original sayur dan buah asli

Ovochi Tidak bergoreng





Fresh Snacks by Hearty Beauty

Fresh Snacks

- betul-betul fresh

- Tiada tambahan perasa, MSG 

- Perasa asli


7 Ciri-ciri Fresh Snacks

1) Rangup dan enak

2) Mempunyai pelbagai jenis buah-buahan dan sayur-sayuran segar yang dipetik dari ladang internasional terpilih untuk memastikan kesegaran dan kualiti yang tinggi

3) Sihat, sesuai untuk semua orang termasuklah kanak-kanak, orang tua dan wanita mengandung

4) Menggunakan teknologi dried vacuum dan bukannya digoreng 

5) Anda boleh menikmati makanan ini di semua keadaan dan musim 

6) Tiada sebarang perisa dan pewarna tambahan, tiada sebarang tambahan warna. Semua adalah asli dan natural

7) Sayur-sayuran dan buah-buahan adalah segar dan hanya diproses selepas baru dipetik dari ladang . Ianya betul-betul “fresh!”.


Cari Yang Rangup Tapi Tak Menggemukkan

Snacking dengan OVOCHI HEARTY BEAUTY

✅ Dihasilkan menggunakan teknik pengeringan vacum dried

✅Tidak berminyak

✅Bebas kolestral dan bebas bahan pengawet/pewarna

✅snacks berkhasiat sesuai dimakan mana2 sahaja


OVOCHI MIX CHIPS adalah gabungan 12 jenis sayur-sayuran dan buah-buahan segar 

  1. cendawan
  2. okra (bendi)
  3. nangka
  4. pisang
  5. carrots
  6. red raddish
  7. green raddish
  8. apple
  9. kurma
  10. yellow sweet potatoes
  11. purple sweet potatoes 
  12. pumpkin



JšØš¦ š’š§šššœš¤š¢š§š  šƒšžš§š ššš§ šŽšÆšØšœš”š¢
#š—œš—»š—“š—®š˜š—žš—²š—暝—²š—½š—²š—øš—¦š—¶š—µš—®š˜š—œš—»š—“š—®š˜š—¢š˜ƒš—¼š—°š—µš—¶


✅Rasanya seolah-olah makan buah dan sayur yang sebenar

✅Terbukti berjaya menggantikan ketagihan kepada fastfood

✅ Sarat dengan fibre dan vitamin

✅Mendapat khasiat seperti makan buah dan sayur 

✅Yang penting sangat2 sedap sehingga kanak2 pun ramai yang suka



Ovochi Ada Tiga Jenis 



1) Shiitakee Chips 

(buat masa ni belum ada stok) 


2) Okra Chips


3) Mix 12 type of fruits and vegetables


Inilah Packaging Ovochi Yang Rasmi



Kalau pembeli dapat lain selain dari packaging di atas, itu bukan ovochi ye, sebab ramai seller tidak bertanggungjawab guna nama ovochi di shopee mahupun di media sosial lain. Dan ramai pembeli mengadu dapat yg berminyak dan banyak pisang lah tidak ada pun macam yang diwar-warkan. 

Sebab tu Bonde nak pembeli-pembeli alert beli hanya packaging macam di atas sahaja tau. Pastikan original ovochi baru beli okey


Jika anda berminat nak cuba boleh klik link whatsap ---> disini.

#HeartyBeauty
#ovochi

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. Nampak menarik...sesuai untuk mereka- mereka yang menjaga pemakanan dan berdiet kan?

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.