Larangan Dalam Penggunaan Perfume Yang Perlu Anda Tahu

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai pembaca semua, Apa Khabar Dah bulan Oktober dah... tak lama lagi nak masuk bulan disember lepas tu akan muncul tahun baharu. Bonde nak kongsikan disini berkaitan pemakaian Perfume, wanita memang tak dapat dipisahkan dengan Perfume Bonde sendiri akui memang suka bau-bau yang wangi.  Nak-nak bau bunga dan bau yang sweet-sweet tu sedap jer nak hidu dan membangkitkan emosi tenang.  Tapi dalam pada tu ada beberapa perkara yang perlu anda semua tahu...

Larangan Dalam Penggunaan Perfume Yang Perlu Anda Tahu


Patang Larang? Eh perlu ke?

Dalam penggunaan wangian , mesti ada antara kita yang ‘ter’ buat benda yang di kongsikan ni kan?

Tak apa kalau mengaku pun sebab bila dh dishare tips ni hopefully lepas ni elakkan tau dari buat benda ni . 

Sebab perfume kita of course kita nak bau dia tahan lebih lama kan? Jadi elakkan dari membuat atau “ter” buat benda-benda yang dinyatakan ni ye.


Risau Perfume Tak Tahan Lama




1. Keringkan Badan Selepas Mandi




2. Jangan Pakai Perfume Lebih Dari Satu Bau Pada Waktu Yang Sama



3. Jangan Biarkan Kulit Menjadi Kering


4. Jangan Pakai Minyak Wangi Dari Atas Kebawah



5. Jangan Pakai Perfume Di Tempat Kita Memakai Barang Kemas



Hehe selamat mencuba semua

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. oo ye ke byk gak saya baru tau.. selalu gak campur2 pakai perfume dan spray dari atas ke bawah. tq bonde for sharing

    BalasPadam
  2. Terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.