Segar, Selesa Dan Yakin Bergaya Dengan Safi Hijabista Bodycare

Assaalamualaikum dan Selamat Malam, Hai pembaca semua Bonde nak memperkenalkan dengan anda semua produk terbaharu dari Safi Malaysia iaitu Hijabista Bodycare. 



Segar, Selesa Dan Yakin Bergaya Dengan Safi Hijabista Bodycare

Safi Hijabista Bodycare ?


Safi Hijabista Bodycare merupakan rangkaian penjagaan badan pertama di pasaran yang direka khas untuk keselesaan Hijabista.  Sebagai Hijabista, nak kekal bergaya dan aktif dengan fesyen berlapis memang mencabar.  Lagi-lagi dengan cuaca panas dan lembab di Malaysia.


Peluh, bau badan dan rasa melekit buat kita tidak selesa dan kurang keyakinan menyukarkan lagi kita untuk kelihatan terbaik sepanjang masa. 





Tak mengapa, Safi Hijabista Bodycare kan ada! Deodoran antibakteria dan losyen ini ringan pada kulit dan diperbuat daripada bahan semula jadi.  Ianya dicipta khas untuk kulit dan diperbuat daripada bahan semula jadi.  Ianya dicipta khas untuk memberikan penyelesaian kepada semua Hijabista.  Diformulasikan dengan 7 Pro Action dan Scent Care Technology untuk mengatasi bau badan, memberikan kesegaran, keselesaanserta keyakinan kepada anda untuk kekal bergaya  bila-bilamasa dimana jua. 



Safi Hijabista Bodycare terdiri daripada :



Antibacterial Deodorant Roll On

- anti bakteria

- anti bau badan

- anti peluh

- anti stress kulit

- anti iritasi

- anti kesan baju

- anti melekit



Antibacterial Deodorant Spray

- anti bakteria

- anti bau badan

- anti peluh

- anti stress kulit

- anti iritasi

- anti kesan baju

- anti melekit



Aqua Gel Lotion

- meremajakan

- menghidrat

- menenagkan

- menganjal

- mengurangkan kedutan

- menyegarkan



Soothing Gel

merawat selaran matahari

- tumit merekah

- kulit kering& mengelupas

- melegakan iritasikulit

- aplikasiselepas cukuran

- rawatan rambut

- melembabkan kulit badan

Tudung Ruffle

Bonde cuba gayakan dua tudung ruffle ini dengan dua gaya, mana tahu nanti anda boleh cuba cara yang sama untuk masuk Peraduan Momen Yakin Bergaya dengan tudung ruffle.

Gaya 1


Gaya 2




Jangan lupa sertai Peraduan Momen Yakin #Hijaboleh Peraduan berlangsung di seluruh negara bermula Julai dan korang berpeluang untuk memenangi Iphone12 home dan banyak lagi hadiah menarik!




Apa yang anda perlu buat hanya kongsikan momen aktif anda di Instagram dan tag Safi Malaysia. Senang bukan? Untuk keterangan lebih lanjut, sila layari instagram Safi Malaysia di https://www.instagram.com/safimalaysia.


@SafiMalaysia @tudungruffle

#SafiHijabista #Hijaboleh

Sedang berlangsung juga Peradua Safi Supa anda boleh klik Safi Supa untuk info selanjutnya.
 


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

10 PEMBERI ULASAN

  1. Marsha pun guna bodycare safi ni bonde...paling best ia wangiiii sangat

    BalasPadam
  2. best la safi bodycare nie.. paling suka body spray tu.. wangi je pakai lepas mandi

    BalasPadam
  3. Safi mmg xdinafikan produk yg paling best stkt ni.. Kita msh guna lg produk safi..

    BalasPadam
  4. Safi bodycare ni memang best sangat. Ana paling suka soothing gel dia. Elok pakai masa cuaca panas sekarang ni.

    BalasPadam
  5. Safi Hijabsta bodycare kit ni memang bagus dan sesuia untuk penjagan diri.

    BalasPadam
  6. Produk Safi memang produk yang dipercayai sejak dulu lagi kan bonde

    BalasPadam
  7. Banyak dah produk Safi ni kan..
    Ada juga yang kita memang gunapakai..
    Sebab best dan dijamin selamat dan halal..
    Kali ni ada peraduan ye,,
    Boleh la try. hihi

    BalasPadam
  8. Kak pun suka guna produk Safi ni terjamin ad halal

    BalasPadam
  9. Dulu kite pakai brand lain tau. Tp lepas guna Safi, terus taktukar dh

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.