ROADTAX MATI LEBIH SETAHUN ? JOM RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN SECARA ONLINE

ROADTAX MATI LEBIH SETAHUN ? JOM RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN SECARA ONLINE



ROADTAX MATI LEBIH SETAHUN ? JOM RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN SECARA ONLINE

Sebelum cerita panjang lebar tentang ROADTAX MATI LEBIH SETAHUN ? JOM RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN SECARA ONLINE . Mesti korang tahu bahawa nak hidupkan roadtax mestilah kena ada insurans kenderaan terlebih dahulu. 

Tak ada insurans / takaful kenderaan. Bermakna roadtax kenderaan korang TAK BOLEH DI HIDUPKAN !

Korang ada kereta atau motor sendiri? Haaa...sesiapa yang ada kenderaan sendiri , rasanya semua tahulah kan ! Wajib kena hidupkan road tax dan insurans ni. 

Di Malaysia buat masa ini, inilah insurans paling WAJIB ada. Untuk Life Insurance, Hibah dan Medical Card, masih lagi BELUM di wajibkan. Ada banyak negara juga especially negara maju. Mereka dah di wajibkan mengambil dan membayar Life Insurance (Hibah) dan Medical Card sendiri. Tanpa insurance personal, korang tak layak untuk ke hospital kerajaan mahupun swasta. 

Berbalik kepada topik RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES. Buat masa ini, agensi ini , taklah popular sangat, masih belum di kenali lagi. Memang agensi tak famous pun ! Tapi, tak semestinya nak kena beli insurans dan roadtax kenderaan dengan agensi yang famous, kan? 

Why not korang try servis RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES? Tengok macam mana kami berurusan dengan korang ?

Kenapa perlu beli dan RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES

5 SEBAB WAJIB MEMILIH RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES

Nah, ni 5 sebab korang wajib membeli dan RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES

1. FRIENDLY AGENCY / AGENT

Memang banyak dah portal online untuk RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN . Ada yang boleh di chat, whatsapp, email dan ada juga yang one way communication

One way communication tu, kita buat pilihan secara online dan tekan-tekan keluar amount. 


Tak ada advice, tak ada pendapat yang boleh nak di tanyakan di situ.

Contohnya, 
Perlu ke aku beli insurans 1st party? Atau kereta/ motor aku ini patut hanya beli insurance 3rd party sahaja? 

1st part tu nanti macam mana ye?
3rd party tu, mcm mana pula?

Perlu ke tambah unlimited towing ni? 
Apa beza FREE towing dengan UNLIMITED TOWING?

Cover banjir, pokok tumbang ni macam mana ye? 

Haaaaaa perasan tak di situ? Macam-macam soalan kan kadang-kadang nak tanya. 

Perlu tak kita kena ada 2 ways communication? Bab-bab insurance, bab-bab takaful, bab-bab medical card ini seoloknya perlu ada komunikasi dengan agen.

2. MUDAH DAN SENANG

Dengan Urban Consultancy Services ini mudah sangat. Hanya perlu Whatsapp details sahaja.

Quotation akan di berikann selepas itu.

Jika setuju, boleh ke proses seterusnya. Untuk penghantaran road tax dan juga cover note insurans.

Tak setuju?
Jika tidak setuju masih boleh nego ataupun tak perlu teruskan. 

Tak susah mana pun ! 

3. ADA FREE GIFT

Bab FREE gift ni, mesti atau soalan yang WAJIB kami terima. Saya buat renewal road tax ini, ada FREE GIFT tak? Eh, mestilah ada ! Apa FREE gift nya? Surprise !


4. CEPAT

Response yang cepat seperti menjawab soalan , pertanyaan mahu pun quotation.

Yang penting, bukan response dari sistem macam ni ye !

Customer : Roadtax please.
Agency / Agent : Saya dari Urban Consultancy May I help you?
Customer : Saya Siti dari KL nak renew raoodtax
Agency / Agent : Terima kasih, anda akan di layan sebentar lagi,.........tettttttttttttttttttttttttttttt
Customer : Saya Siti dari KL nak renew raoodtax. Tunggu berapa lama ye?

Agency / Agent : Terima kasih, anda akan di layan sebentar lagi,.........tettttttttttttttttttttttttttttt

5 min untuk satu soalan ! 

Denggg !

5. TRUSTED AGENT

Boleh percaya ke RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN ONLINE DENGAN AZLINDA URBAN CONSULTANCY SERVICES .

Sebelum kami tunjukkan testimoni, di sini story serba sedikit tentang owner agensi ni ye.

Di kenali sebagai Linda yang pernah berkhidmat dalam industri perbankan CIMB (Assitant Sales Manager), Ambank, RHB (Manager) dan selain memepunyai agensi. Beliau juga adalah seorang AIA agent dan online seller juga.

Customer kami bukan di kalangan saudara mara, sahabat, kenalan rapat. Malah kami mempunyai ramai customers dari networking stranger .

So, berbalik kepada T&C kenderaan yang tak renew roadtax lebih setahun tu macam mana? Kami memelukan gambar kenderaan 4 penjuru (depan, belakang, kiri, kanan) dan juga gambar no chasis serta nombor enjin korang.

Ianya lebih mudah, TANPA PERLU pergi ke PUSPAKOM untuk inspection.

Kenderaan berapa tahun yang kami terima? Oh ya ! Ni anta soalan famous ! Kami hanya terima kenderaan yang berusia bawah 20 tahun sahaja (kereta atas nama individu)

ROADTAX MATI LEBIH SETAHUN ? JOM RENEW ROADTAX INSURANS KENDERAAN SECARA ONLINE



Nak QUOTATION secara PERCUMA? Nak mohon secara ONLINE sekarang? Wasap sahaja ke : https://www.wasap.my/+60126460421/roadtax 

Atau untuk info lanjut boleh layari ke https://urbanconsultancy.blogspot.com/

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. senang ada org yg dikenali tlg buatkan roadtax ni kan

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.