Kitsui Review Perbezaan Antara Produk Whitenin BB Dan Vita C+ Shine

Assalamualaikum dan Selamat Malam... Musim Covid 19 ni, kita semua disarankan mengambil Vitamin C, bagi mengekalkan sistem imuniti badan yang lebih kuat, Bonde nak kongsikan dengan anda semua tentang dua produk Kitsui Sesuai Untuk Seisi Keluarga.


Kitsui Review Perbezaan Antara Produk Whitenin BB Dan Vita C+ Shine 


Kitsui Whitenin BB

Sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen. Dapat membantu mengurangkan muka berminyak, mmengecilkan pori pori besar,encerahkan kulit wajah dan melicinkan kulit wajah.

Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi seperti berries, acellora, biji anggur dan orange dengan saiz pembungkusan sebanyak 15 sachet x 10gm.

Kesan seawal tujuh hari . Rasa buah oren yang sangat sedap diminum. 

*Kesan akan lebih cepat jika digabungkan dengan minuman air yang mencukupi (dua litre sehari). Sesuai untuk mereka yang ada alahan makanan laut.




Kitsui Whitenin BB Sesuai Untuk:


1. Mereka yg mempunyai masalah alahan dengan Kolagen.

2. Kulit berminyak.

3. Pori Pori muka yang besar.

3. Bintik Bintik Hitam

4. Warna Kulit Tidak Sekata

Bahan-bahan Yang Terdapat Dalam Kitsui Whitenin BB


Orange powder – Menghasilkan kulit yang berseri

Acerola – Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit

Grape Seed – Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu

Berries – Mencegah kulit berminyak

Kebaikan Pengambilan Kitsui Whitenin BB

  • Menyinarkan & memutihkan seluruh wajah dan badan
  • Mencegah pembentukan bintik hitam & bintik putih
  • Mengawal lebihan minyak berlebihan pada wajah
  • Mengecilkan liang pori pada wajah dan juga pada bahagian hidung
  • Meningkatkan kecerahan kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu




  • Cara Penggunaan Kitsui Whitenin BB

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam. 

    Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. 

    Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

     Mudah diminum.

     Harga Promosi RM 35.70 sekotak




    Produk Kedua :

    Kitsui Vita C+ Shine :


    - memberi rasa kesegaran setiap hari yang dpt memenuhi keperluan Vitamin C seharian.

    - dapat menjaga kesihatan keluarga anda.

    - Hanya di perbuat dari buah & buahan yang sebenar! 

    Diperbuat dari buah buahan merata Dunia yang diimport terus ke Malaysia!


     0% Tanpa Hormon

     0% Tanpa Pengawet

     0% Bebas Gluten

     0% Tanpa GMO

     0% Tanpa Antibiotik

     0% Bahan Kimia



    Penyebab Masalah Jika Kekurangan Vitamin C


    1. Kurang makanan buah-buahan yang mengandungi kandungan Vitamin C semulajadi yang tinggi

    2. Kurang makan makanan sayur sayuran

    3. Kurang Bersenam

    4. Kurang minum air

    5. Makanan tidak seimbang

    Kelebihan Pengambilan Vita C+ Shine (Vitamin C)


     Sistem imunniti badan lebih kuat

     Antioksidan Yang tinggi Melindungi kulit dari sinaran UV & UVB

     Mengurangkan risiko kulit berkedut, jeragat dan sunburn

     Gigi dan tulang menjadi lebih sihat dan kuat

     Kesihatan Penglihatan Menjadi semakin baik

     Sesuai utk seisi keluarga

     Kandungan CALSIUM, ZINC, VITAMIN B, VITAMIN D, VITAMIN A untuk Badan yg lebih kuat dan sihat


    Siapa Yang Sesuai Mengambil Vita C+ Shine (Vitamin C)


    1. Mereka yang cepat letih

    2. Gusi sentiasa berdarah atau sakit

    3. Sentiasa selsema

    4. Badan sentiasa lemah

    5. Imunisasi badan yang rendah

    6. Sakit sendi

    7. Masalah Penglihatan

    Bahan-bahan Dalam Kitsui Vita C+ Shine 



    1. Buah Delima
    Nutrisi Vitamin C & D
    Menjadikan kulit lebih bersih
    Baik untuk kesihatan mata
    Melindungi kulit dari sinaran UV & UVB

    2. Oren
    Nutrisi Vitamin C
    Membantu sistem imuniti badan yang lebih kuat.

    3. Buah Kiwi
    Nutrisi Vitamin C , A , B
    Meningkatkan kecergasan badan.

    4. Lemon
    Nutrisi Vitamin C & B
    Menjaga kesihatan mulut dan gusi

    5. Mangga
    Nutrisi Vitamin C, A, K

    6. Nenas
    Nutrisi Vitamin C , E, K .
    Mencegah kerosakan akibat radikal bebas.


    Cara Penggunaan Kitsui Vita C+ Shine 

    Campurkan 1 paket ke dalam 150ml air suam.

    Lebih sedap di campurkan dengan air sejuk.

    Goncang sehingga larut dan diminum sebaik selepas penyediaan. 

    Minum air yang banyak sepanjang hari untuk kesan terbaik.

    * Waktu pengambilan yang disarankan 1 sachet sehari selepas pengambilan makanan.

    Mudah diminum.

    Harga Promosi RM17.80 sekotak

    Ribuan Testimoni Tulen

    Lindungi diri dan keluarga dengan RM 1.78 sehari !


    Apa Perbezaan Antara Product Kitsui Whitenin BB Dan Kitsui Vita C+ Shine?

    Kesimpulannya disini Bonde jelaskan balik tentang dua produk KITSUI dibawah :

    Kitsui Whitenin BB adalah product sesuai untuk mereka yang ada alahan kolagen.

    Kitsui Whitenin BB juga dapat membantu :

    Mengurangkan muka berminyak.

    Mengecilkan pori pori besar.

    Mencerahkan kulit wajah.

    Diformulasikan khas daripada ramuan semula jadi seperti :

    Berries

    Acellora

    Biji anggur

    Kitsui Vita C+ Shine adalah product Khas untuk meningkatkan sistem imuniti badan yang lebih kuat.

    Kitsui Vita C+ Shine ini diformulasikan dengan gabungan dari enam buahan buahan iaitu :

    Ascorbic acid ( Vitamin C ) 100mg

    Pomegranate 200mg

    Kiwi 150mg

    Orange 100mg

    Nenas 150mg

    Mango 150mg

    Lemon 150mg

    TOTAL = 1000mg ( Vitamin C )

    Cukup lengkap dengan kandungan Vitamin C 1000mg semulajadi. Diperkaya dengan vitamin dan mineral seperti Vit B, Vit D, Vit A, Calcium dan Zinc

    Testimoni Vita C+ Shine (Vitamin C)











    Dapatkan sekarang di Kitsui Shopee Mall & Website ! Stok terhad tau !!

    Gunakan Voucher “ KITSWBB “ dan dapatkan 5% off product Whitenin BB di Kitsui Shopee Mall

     Jenama paling laris di seluruh farmasi Watsons dan Guardian!

    Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

    14 PEMBERI ULASAN

    1. Sha suka sangat vitamin C Kitsui tu Bonde... bukan senang Sha nak suka rasa vit C nii...terbaikk

      BalasPadam
    2. Macam best je ni. Banyak jenis produk kitsui ni kan

      BalasPadam
    3. menarik sangat produk yang bonde share ni.
      yg ada masalah kulit wajah, bolehlah cuba whiten BB tu.

      BalasPadam
    4. menarik bb tu bonda. Sebab membee alahan kolagen, ambil kolagen je naik naik jerawat, mungkin dia boleh cuba bb ni kot.

      BalasPadam
    5. Nad pernah minum whitenin bb, not bad. Nak try la yang vitamin c tu, macam bagus. Yela kaya dengan buah-buahan.

      BalasPadam
    6. Kutsui ni dah lama orang kenali kan. Harga pun mampu milik. Berbaloi la untuk dicuba bagi mereka yang mempunyai masalah tertentu seperti dinyatakan.

      BalasPadam
    7. Lea cuba jugak produk ni.. rasa dia sedap.. hope berkesan utk lea..

      BalasPadam
    8. Mar dah cuba kedua-dua produk kitsui ni..dedua sedap. Nampak perubahan lepas consume.

      BalasPadam
    9. Sedap kitsui ni... Wawa dh try yg vita c shine tu... Rasa buahan sebenar..

      BalasPadam
    10. Wah.. Satu lagi produk dari Kitsui.. Terbaiklah

      BalasPadam
    11. Suka kitsui.. sblm nie consume coco.. nnt nak cari la pulak vit c dan whitenin bb pula.. npk pun sedap dan byk khasiat

      BalasPadam
    12. Baru tahu ada perbezaan, selama ni ngat kan vit C boleh memutihkan

      BalasPadam
    13. Produk ni bagus coz my friend also recommend this to me.

      BalasPadam
    14. Aaaaa yg vitamin c + shine ni macam nak kena masuk dalam cart jugkkk ni hehe

      BalasPadam

    [PENAFIAN]

    Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

    Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

    ~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

    ~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

    Terima kasih.