Cara Redeem Wang Tunai Melalui Akaun Jag Malaysia

Assalamualaikum dan Selamat Malam, Bonde nak kongsikan dengan anda semua berkaitan Jag, Anda telah mendaftar sebagai ahli Jag atau belum, Jika belum anda boleh mendaftar sebagai ahli Jag Malaysia di link Jag Malaysia banyak faedah yang anda perolehi dari ahli Jag Malaysia nih tau. 



Cara Redeem Wang Tunai Melalui Akaun Jag Malaysia

Jika anda aktif menggunakan mediasosial facebook, instagram dan whatsapp sangat sesuai, apps Jag Malaysia akan mengeluarkan pemberitahuan sekiranya ada aktiviti untuk anda sertai, ini adalah jalan terbaik untuk anda buat duit dari Jag Malaysia.  Bonde menjadikan Jag Malaysia ini sebagai tabungan Bonde sikit-sikit lama-lama jadi bukit.  Sebelum tu anda kenalah muat turun apps Jag Malaysia ni dekat handphone anda tau!

Apa Yang Menarik Dengan Jag Malaysia?

Hanya buat task yang di sediakan  oleh pihak JAG seperti 

1) Kongsikan artikel dan klik artikel

2) Mencuba aplikasi baru

3) Cuba produk baharu

4) kongsikan iklan-iklan dan kempen terkini oleh syarikat-syarikat besar contoh Nestle, Grab, Macdonals, KFC dan sebagainya.

Jumlah 1 task berharga RM20. seronokkan RM 20 tu kita tabungkan dalam apps dan bila dah sampai jumlahnya boleh keluarkanlah kepada tunai ke akaun anda untuk shopping barang yang kita suka.  Tak pun tebus sahaja baucer yang ada contoh dari Aeon, Mcdonals, KFC, TouchnGo e-wallet, Grab, Zalora, Tesco, Lazada, Watsons, Prepaid Digi, Prepaid Umobile, Prepaid Celcom, Prepaid Hotlink.

Ada banyak cara buat duit online, Jag Malaysia ini mudah jika ada aktiviti baru yang keluar sesuai dengan kita, Silap-silap dapat ratus-ratus sebulan.

Cara Nak Terus Wang Tunai Di Jag Malaysia


Baru-baru ni Bonde buat penebusan wang tunai di Jag Malaysia, Prosesnya sangat mudah.  

Pergi ke Profil :

Jumlah terkumpul 37,395

Bonde nak tebus wang tunai jadi Bonde terus ke step seterusnya :



Step seterusnya pergi ke icon sebelah gambar rumah seperti dibawah :

Bonde akan tebus jumlah RM 32,000

Jadi Bonde pilih :

RM 100 untuk 11,000 mata ganjaran

RM 200 untuk 21,000 mata ganjaran

Jumlah wang tunai : RM 300


Klik seterusnya

Isi Maklumat Peribadi di step seterusnya :


Klik untuk Pengesahan 



Pastikan butir-butir akaun betul dan sahkan sekali lagi.


Dalam masa yang sama akan dapat email juga.


Dalam masa 3 hari Alhamdulillah cash telah diterima didalam akaun Bonde.


Jomlah sama-sama menabung di Jag Malaysia.  Pejam celik-pejam celik penuh dah tabung tu.. Jomlah register di Jag Malaysia sekarang. klik link : Jag Malaysia

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

13 PEMBERI ULASAN

  1. menarik ni. nanti aida klik link bonde tu ye.
    mana la tau, rezeki aida juga mcm bonde. rm300 tu lumayan sgt dah bagi aida. boleh belanja anak2 makan pizza hut :)

    BalasPadam
  2. Wah! menarik sungguh ni. Rugi tak cuba.

    BalasPadam
  3. Wah menariknya boleh buat duit tabung tu Bonde..Nanti nak try godeh2 nanti apps JAG nih..Tq sharing info

    BalasPadam
  4. lama pulak tak bukak jag ni..best kalau dapat redeem macam ni..

    BalasPadam
  5. senangnya klik2 aje dpt point ye

    BalasPadam
  6. Powerlah Bonde punya acc Jag dah gold level. Memang kena rajin kalau nak earn byk camni kan..

    BalasPadam
  7. menarik ni
    tak pandai benda2 mcm ni
    tqq bonde share

    BalasPadam
  8. banyaknya point bonde.. bagus betul point ganti duit.. rasanya ita ada join jugak dulu.. nanti nak check balik..

    BalasPadam
  9. Thanks for the information, nanti i want to sign up jag juga.

    BalasPadam
  10. Oh cmni rupanya main jag ni.. Kita xpandai tp cm best je

    BalasPadam
  11. Tak reti guna jag ni.. Hehehe. Banyak tu bonde..

    BalasPadam
  12. Wah menarik nie Bonde.. lama tak buka Jag dah..

    BalasPadam
  13. Marsha nak tggu sikit lagi nak reedem poit JAG ni...

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.