Cute Lirik Harith Azman

Cute  Lirik Harith Azman


One, two, three, four
You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut
                                          
Kenapa you cute sangat
Even bila muka ketat
Mata pura-pura semua melekat
Siapa suruh you cute sangat
She so cute she so fly
Tengok muka you I lalai
Quarantine make got me feeling like
Hey damn, bila you boleh jumpa I
You, you memang sangat cute
So stoplah being so cute
You buat I hanyut
Yeah you
You memang sangat cute
So stoplah being so cute
You buat I hanyut
                                           
I know I'm cute call me Gwiyomi
Tapi jangan main jatuh cinta suka hati
Tak makan kata puji warning tengok jari
Dia tangkap jari letak tanganku di hati
Hh-hh, boy you got me high!
Is that butterflies?
Kamu lanun pencuri hati
Aku dilamun sekali lagi
Bila I tengok muka you
Rama-rama pun lalu
Terus jadi kaku
Tak sabar nak

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.