Promosi Menarik Sempena Birthday Althea Turns 5

Promosi Menarik Sempena Birthday Althea Turns 5 Assalamualaikum dan Selamat Petang... Hai reader semua, Hai Althea Angels Bulan Julai adalah bulan Birthday untuk Althea Angels jadi siapa-siapa peminat produk kecantikan Korea anda haruslah berbelanja pada bulan ini di web Althea.  Semenjak PKP hari tu Bonde memang tak beli produk di web Althea kerana bimbang masalah penghantaran,  Syukur Alhamdulillah sekarang produk Althea boleh dibeli dan penghantaran seperti biasa... Yeay jadi jomlah kita sama-sama membeli produk kecantikan yang dah lama habis tu...


Promosi Menarik Sempena Birthday Althea Turns 5




Di Althea ada pelbagai jenama produk kecantikan dan skincare yang sangat popular antaranya ialah Laneige, Nature Republic, Missha, Innisfree dan Mamonde.

Jika anda bukan Ahli Althea Angels anda jangan risau anda juga boleh mendafar sebagai ahli juga. Cara mendaftar sebagai Ahli di web Althea, klik link : Daftar Ahli Althea untuk mendapatkan harga promosi dan keistimewaan sebagai ahli Althea.

Barangan Promosi Sempena Birthday Althea Turns 5


Antara barangan yang mempunyai promosi mulai 30 Jun 2020


Dapatkan kegemaran kami dan dapatkan POTONGAN 20 % tawaran kilat hujung minggu kami! 

πŸ”Ž BAGAIMANA NAK DAPATKANπŸ”Ž

1. Tambah 2 atau lebih item dari koleksi hujung minggu ke dalam troli anda πŸ›’

2. Gunakan kod pelbagai guna WEEKEND20. di checkout

Diskaun 3. akan digunakan untuk semua produk yang layak 

Beli di Althea hari ini πŸ‘‰ https://bit.ly/2BqEmlv 

Tertakluk kepada terma dan syarat.

* T & C umum Althea terpakai

* Sah sehingga 5 Julai 2020, 11.59 malam (Waktu Standard Korea)

Rire Lucent Star Cushion 3-in-1

Rire Lucent Star Cushion 3-in-1 tidak hanya mengandungi bantal BB, blush dan lippie, ia juga mempunyai kemasan berkilau yang sangat mempesona! 

Dapatkan diskaun 20% untuk produk penjagaan kulit dan solek Rire hari ini! 

πŸ”Ž CARA NAK DAPAT πŸ”Ž

1. Tambahkan sebarang item dari Rire your cart πŸ›’

2. Terapkan kod pelbagai guna 20RIRE check semasa pembayaran dengan potongan 20% tambahan

3. Diskaun akan dikenakan untuk produk yang layak! 

Beli di Althea hari ini πŸ‘‰ https://bit.ly/3dlk1ut πŸ›️

Tertakluk kepada terma dan syarat.

* Syarat dan Ketentuan am Althea terpakai *

* Tiada perbelanjaan minimum

* Tawaran sah sehingga 7 Julai 2020 selagi stok masih ada


Kekalkan kening anda dengan Tint Bulu Kening Rire ' s Fork!  Dengan pemohon yang unik 3-pronged, produk ini menggelapkan kening untuk kening kalis air dan kalis smudge 

Dapatkan potongan tambahan 20 % produk Rire skincare dan solekan hari ini! 

 BAGAIMANA HENDAK TERSEDIA 

1. Tambah mana-mana item daripada Rire troli anda 

2. Gunakan kod pelbagai guna  20 RIRE  semasa pembayaran untuk diskaun tambahan 20 %

3. Diskaun akan digunakan untuk produk yang layak! 

Beli di Althea hari ini  https://bit.ly/3dlk1ut 

Tertakluk kepada terma dan syarat.

* T & C umum Althea terpakai *

* Tiada perbelanjaan minimum

* Tawaran sah sehingga 7 Julai 2020 sementara stok masih ada


Produk Skincare Dan Makeup Missha


Untuk memulakan perayaan hari jadi kami, dapatkan potongan sehingga 40 % produk skincare dan makeup Missha hari ini! 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN


1. Tambah mana-mana item daripada Misssha troli anda                       


2. Tiada kod diperlukan! Diskaun digunakan secara automatik kepada semua produk yang layak  (Tiada perbelanjaan minimum diperlukan )


Beli di Althea hari ini https://bit.ly/3dJH5Ua 


Tertakluk kepada terma dan syarat.


* T & C umum Althea terpakai


* Diskaun digunakan secara automatik kepada semua produk yang layak


* Sah sehingga 14 Julai 2020.


Get A Free Spotlight Eye Glitter


 BAGAIMANA NAK DAPATKAN 

* T & C umum Althea terpakai

1. Tambah item Spotlight Eye Glitter pada troli anda                       


• Dengan nilai minimum pembelian RM50, kemudian tambahkan satu Spotlight Eye Glitter Althea Collection ke troli anda sebelum menggunakan kod FREEGLITTER untuk mengaktifkan promo 

• Satu pelanggan berhak mendapat satu Spotlight Eye Glitter setiap pesanan

• Sementara stok masih ada 

• Tawaran sah sehingga 2 Ogos 2020 

• Hadkan 1 kod bagi setiap pesanan / pelanggan • Tidak sah dengan promosi dan potongan lain.


Spread The Magic 

Althea Turns 5 Weekly Deals 

30 Jun - 14 Julai Brand Missha Up 40 % Offer 

1 Julai - 3 Julai Storwide Up 10 % Offer

3 Julai - 5 Julai Weekend Wonders 29 % Offer

Banyak lagi yang menarik dan kejutan promosi pada 6 Julai hingga 2 Ogos 2020.

Shopping And Spree Contest

Dah Shopping, Jangan lupa join Spree Contest tau! cuba tengok ada macam-macam hadiah menarik dibawah.  Spree Contest bermula dari 1 Julai Hingga 31 Ogos 2020

- 10 X Consolation Prizes

- 1 Year Free Shopping

- 6 Months Free Shopping

- 3 Months Free Shopping



Jika anda berminat untuk membeli produk kecantikan Althea klik laman web Althea dibawah :

Laman Web  :Althea  

Untuk Info Lanjut anda boleh layari Media sosial Althea dibawah :


Facebook : Althea

Instagram : Althea

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.