Potongan Hebat Pada Jualan Ulang Tahun PG Mall! 29 Jun hingga 5 Julai 2020


Potongan Hebat Pada Jualan Ulang Tahun PG Mall! 29 Jun hingga 5 Julai 2020 Assalamualaikum dan Selamat Petang Hai reader semua... Bonde nak perkenalkan dengan anda semua berkaitan PG Mall anda pernah dengar PG Mall, kalau tak pernah dengar atau tahu tentang PG Mall Bonde akan beri sedikit info untuk ada tahu apa yang menarik tentang PG Mall. Semenjak PKP pertama lagi PG Mall telah popular dimedia sosial Instagram, Facebook dan di blog juga sangat hangat memperkatakan tentang PG Mall, Mula-mula memang hati teruja nak tahu PG Mall ni dekat mana lokasi dia, macam mana nak pergi sedangkan kita sedang PKP.  Rupanya tak payah pergi mana-mana pun #stayathome sahaja.  PG Mall sangatlah membantu kita semua pada musim Perintah Kawalan Pegerakan bermula Mac 2020 untuk membeli barangan keperluan di atas talian sahaja. 

Pengenalan PG Mall 


PG Mall www.pgmall.my adalah Platform e-dagang Malaysia No.1 yang ditubuhkan sejak 2017 ia adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia berkonsepkan ConsuMerchant.

Untuk pengetahuan anda semua, PG Mall telah diasaskan oleh Dato’ Wira Louis Ng merupakan Pengerusi Eksekutif PG Group. PG Mall mula di tubuhkan pada tahun 2017. Tujuan ia diwujudkan adalah untuk dijadikan sebuah platform perniagaan yang dipercayai untuk peniaga disamping membantu peniaga mempelbagaikan portfolio perniagaan mereka dari perspektif global.

Pelanggan PG Mall telah pun mencapai 1,000,000 orang dari seluruh Asia Tenggara (SEA). Jadi tidak mustahil bagi anda yang berniaga mencuba platform ini sebagai salah satu alternatif menambah pendapatan dan meningkatkan jualan. Anda juga digalakkan untuk menyertai PG Mall ini kerana ia boleh membantu jenama dan bisnes anda ke peringkat antarabangsa.


Antara produk yang boleh didapati di PG Mall antaranya :



→barangan elektronik
→alatan rumah dan dapur
→pakaian
→barangan sukan
→aksesori
→barang permainan dan pembelajaran kanak-kanak
→barangan  bayi
→makanan dan minuman

Menarik tentang sistem pembayaran PG Mall ialah, mereka merupakan satu-satunya platform yang mempunyai major e-wallet patners seperti Maybank, QRPay, Touch ‘n Go e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain.

Menariknya PG Mall menduduki tempat ketiga teratas dalam laporan pandangan Iprice - https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Potongan Hebat Pada Jualan Ulang Tahun PG Mall! 29 Jun hingga 5 Julai 2020





Jualan Ulang Tahun PG Mall! 29 Jun hingga 5 Julai 2020 - Potongan 10% Dengan Min Pembelian RM50

menarik sungguh bagi anda yang baru tahu mengenai PG Mall, anda boleh ke laman web www.pgmall.my untuk membeli belah sekarang.  Kerana anda layak untuk mendapat  Diskaun 15% dengan pembelian minimum RM100.

Lebih menarik lagi jika membeli belah di PG Mall kerana :

- Penghantaran Percuma:


* Pembeli Baru: perbelanjaan minimum RM30
* Pembeli Sedia Ada: perbelanjaan minimum RM60

- Tawaran Super Killer Serendah 0.99 Sen

- Cabutan Bertuah Rujukan Teratas

* Harga pertama: PG Gold 1g
* Hadiah ke-2: C-wallet bernilai RM100
* Hadiah ke-3: C- dompet 50
* Kongsi pautan rujukan anda kepada rakan anda dan jadilah pemenangnya!

- Tawaran FB Live setiap hari


* Tonton dan jadilah pemenang untuk cabutan bertuah setiap hari

* Hadiah emas 0.5g (bernilai RM200)

Jadi anda tak perlu risau sekarang, buat apa anda nak ambik risiko untuk keluar membeli belah, Beli sekarang! di www.pgmall.my

Untuk info lanjut anda boleh ke media sosial dibawah untuk dapatkan promosi-promosi menarik :

 Laman web: www.pgmall.my 

Instagram: PG Mall

#PGMall #onlineshopping #shopping # MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #PGMallBirthdaySale #PGMallBirthdayParty #PGMallCrazySale

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

31 PEMBERI ULASAN

  1. Jom.jom g shopping kat PG Mall

    BalasPadam
  2. banyak diskaun yang kita boleh dapat

    BalasPadam
  3. Menarik kan Bonda.. macam-macam kelebihan ada bila shopping kat sini..

    BalasPadam
  4. Menarik sangat tawaran PG Mall ni. Rasa berbaloi baloi shopping di PG Mall ni. Macam kacam keistimewaan kita dapat kan.

    BalasPadam
  5. Wah banyak betul diskaun yg pg mall tawarkan ya..

    BalasPadam
  6. Murah dan byk diskaun ada..syok jgk membeli kat sini

    BalasPadam
  7. Banyaknya tawaran PG Mall ni. Memang boleh jimat banyak kalau shopping masa kempen ni kan.

    BalasPadam
  8. macam2 tawaran kat pgmall kali nie.. mmg tunggu date tu..

    BalasPadam
  9. seronok cuci mata kat PG mall ni, hari tu cari periuk non stick, then tengok kat sini banyak pulak diskaun harga dan peraduannya. bolehla sambar satu nanti

    BalasPadam
  10. 1st time kita nk shopping kat pgmall nie.. kebetulan byk pula tawaran menarik..

    BalasPadam
  11. Memang lumayan ek hadiah2 yang disediakan tu walau pun untuk fb live lucky draw tu. kena soping kat PG mall la if camni

    BalasPadam
  12. Saya kan, nampak je ada kontest menang hadiah gold, terus rasa nak join. Hehehe.

    BalasPadam
  13. Boleh shopping lagi, berbaloi2 sungguh :)

    BalasPadam
  14. Berbaloi2 dgn jimat dia..jom shopping hihi

    BalasPadam
  15. memang best shopping kat pgmall. macam macam reward ada.

    BalasPadam
  16. Jom shopping bonde. Berbaloi baloi kan

    BalasPadam
  17. Ramai yang share pasal pgmall ni. Nanti nak terjah juga la. Tengok apa yang menarik..

    BalasPadam
  18. Semalam dah jengok kejap PG Mall nie. Bahaya weh. Takut plak Rawlins nak masukkan dalam cart sebab macam banyak je Rawlins nak beli hahaha

    BalasPadam
  19. Awesome sales! I will check on PG Mall sales later. Thank you for sharing this information.

    BalasPadam
  20. Macam2 pilihan ada dekat pg mall ni.. Bnayak tawaran dan sale.. Nad dh shopping suka part cashback tu

    BalasPadam
  21. Berbaloi shopping dgn PG Mall.. macam-macam tawaran dan harga pun boleh tahan murah. Lagi dgn ulangtahun mesti berbaloi- baloi

    BalasPadam
  22. Memang tak rugi soping di PGmall ni, banyak tawaran menarik yang di beri, yang bestnya ada cashback..

    BalasPadam
  23. Seronok membeli-belah barangan keperluan di PGMall ni lagi best boleh dapat cash back bila kita shopping kat sini kan hee memang berbaloi sangat

    BalasPadam
  24. makin menarik hadiah dari PG Mall sempena birthday diorang. Bertuah sangat siapa yang menang masa FB live nanti

    BalasPadam
  25. Selalu jugak tgk kwn2 post pasal Pg mall ni. Banyak sales kan. Last 5 julai tak lama dah. Nanti abam tengok2 mana tahu berkenan 😍😍

    BalasPadam
  26. Wahhh sale ni yg excited ni. Macam2 boleh beli time sale.. sbb lebih berbaloi

    BalasPadam
  27. Syok PG Mall ni, I puas belek-belek. Sangkut juga a few items. Lagi-lagi dengan discount diaorang bagi ni.

    BalasPadam
  28. wahhh ada sale ni yang best ni hehe

    BalasPadam
  29. Wah best now ada banyak sales and deals online shopping

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.