Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 34

Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu 34 Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hai reader semua... Anda sempat tak tengok AJL34 malam tadi? Kalau tak sempat anda carilah link live AJL34 dekat utube ada dikongsikan, nanti anda tengoklah yea. Pentas AJL34 kali ni bersiaran langsung dari Axiata Arena, Bukit Jalil.  Pengacara bagi AJL34 ialah Haziq Hussni, Awal Ashaari dan Sherry Al Hadad.

Tahniah diucapkan kepada 12 Finalis AJL34 

Kalau anda nak tahu 12 senarai finalis yang berjaya masuk ke pentas AJL34 adalah seperti dibawah :



1. Drama - Drama Band

2. Anta Permata Bob Yusof 

3. Rampas - Akim -The Majistret

4. Dinda - kumpulan Masdo

5. Ragaman - Faizal Tahir

6. Sumpah - Naim Daneal 

7. Sumpah - Aina Abdul

8. Bangun- Aman RA

9. Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip

10. Ku Bersuara - Ernie Zakri

11. Lembah Kesepian - Haqiem Rusli 

12. Peneman - Hazama

Keputusan Anugerah Juara Lagu 34

Tahniah diucapkan kepada pemenang AJL 34 iaitu :

Juara Lagu AJL 34 - Sumpah - Naim Daniel



Naib Juara Lagu AJL 34 - Bangun - Aman RA



Tempat Ketiga AJL 34 - Anta Permana - Bob Yusof



Vokal Terbaik AJL 34 - Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip



Persembahan Terbaik AJL 34 - Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip





 

 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Mmg terbaik naim daniel dan hafiz suib.. tahniah2..

    BalasPadam
  2. Memang duk rasa anta permana mennag tapi tak sure nombor berapa. Yang lain unexpected tapi puas hatilah

    BalasPadam
  3. bila tgk persembahan naim daniel mmg terasa meremang. he deserve it. dan suka sgt persembahan hafiz

    BalasPadam
  4. cantik make up naik daniel.
    terbaik.
    berbaloi effort dia!

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.