Sambal Mook dan Sambal Lava Crunchy So Sedap! Keluaran Kayu Tiga Memang Terbaik...

Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy So Sedap! Keluaran Kayu Tiga Memang Terbaik... Assalamualaikum... Siapa kat sini suka makan pedas? Sep sikit citarasa kita samalaa. kalau makan tu tak sah kalau tak ada cili atau rasa-rasa pedas! Dapat sambal yang pedas terus selera terbuka! Siap tambah nasi lagi... disebabkan sedap Bonde nak kongsikan dengan anda semua yang suka makan pedas!


Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy So Sedap! Keluaran Kayu Tiga Memang Terbaik...

Bonde memperkenalkan dua jenis sambal extra power ni iaitu :

1 LAVA Crunchy

Bahan-bahan : cili, bawang, ikan bilis, minyak, belacan, asam keping, garam, gula dan perasa yang dibenarkan.


Tahap pedas 100%



Satu Pakej Berat : 150 gram

Expired date : 1 tahun, jika dah buka seal tahan 1 bulan

Harga RM 15.00 ( promo harga asal RM 20 )

Sambal MOOK

Bahan-bahan : bilis, bawang, cili, minyak, belimbing buluh dan perasa yang dibenarkan



Tahap pedas 60%



Berat : 150 gram

Expired date : 1 tahun, jika dah buka seal tahan 1 bulan

Harga RM 15.00 ( promo harga asal RM 20 )



Menu Makan Tengahari Di Pejabat

Bonde kadang memang akan bawa bekal ke Pejabat, kadang bawa nasi, telur goreng atau telur mata serta ulam-ulaman sudah mencukupi.  Lepas tu makan dengan  Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy, curah kicap masin sikit memang sudah melengkapkan menu makan tengahari Bonde.



Ini menu makan tengah hari Bonde hari ini, Nasi, Ulam-ulaman dan Kobis Masak Lemak Tempe dan gabungan Sambal Mook dan Sambal Lava Crunchy.


 Sambal Lava Crunchy 



Sambal  Mook 


Review Dari Bonde Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy 

Dua jenis sambal ni memang senanglah nak bawa kemana-mana makan dekat office, bawak balik ke kampung kalau nak bawa travel pon senang, Bonde memang kalau travel akan bawa sambal-sambal macam ni maklumlah tekak orang Malaysia dan kampungan... sambal ni memudahkan dan senang tak payah nak bawa lesung batu ke? Blender ker? Ni tinggal suap kemulut sahaja... oh nikmatnye tak terhingga hu hu hu

Kenapa anda kena cuba Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy?

1. Kepedasannya menaikan selesa, 100% rasa cili sebenar

2. Senang dibawa kemana-mana sahaja

(untuk travel, bekalan ke pejabat, bawa berkelah dan bekalan duduk asrama Untuk anak dara Bonde)

3. Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy ini tahan lama

4. Harga yang mampu milik

5. Boleh makan bersama kawan-kawan #gengmakanpedas

6. Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy sedap dimakan bersama roti.

7. Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy sedap dimakan bersama maggi perisa ayam

8. Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchymemang terbaik

Bagi anda yang berminat nak cuba dua jenis Sambal  Mook dan Sambal Lava Crunchy bolehlah ke link Shopee dibawah untuk jalan pantas oder sambal diatas.  Kalau beli sekarang ada promosi bolehlah buat stok untuk diri sendiri dan keluarga.


 Sila klik link  https://shopee.com.my/watie_ahnan . 


Untuk info lanjut sila layari :-


WEBSITE  FACEBOOK  INSTAGRAM

Atau terus WHATSAPP untuk beli sambal Mook Dan Sambal Lava Crunchy




 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. SA x kuat pedas bonde...tapi SA suka..makan sikit- sikit

    BalasPadam
  2. Memang sedap. Power rasa pedas dia kan bonde. Nak beli utk stock ramadhan nnti.

    BalasPadam
  3. Sedap kan Bonda.. Kak Sue suka sangat, nanti boleh top up stok..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.