Pengalaman Ke Nights Of Fright 7 Di Sunway Lagoon

Pengalaman Ke Nights Of Fright 7 Di Sunway Lagoon Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hai reader semua...


Pengalaman ke Nights of Fright 7 Di Sunway Lagoon


Baiklah... Bonde yang mengucapkan terima kasih kepada realme Malaysia kerana telah menaja tiket masuk ke Nights of Fright 7.


Kalau anda nak tahu  seronoklah datang sini anda pon wajib datang tahun hadapan sebab bukan satu rumah hantu yang ada tapi sembilan tau... antaranya :



Haunted House & Theater


1. Bloodshed

2. Horrorwood Studios

3. The Hotel Deville ( ingat hotel cantik??? hotel berpuaka )

4.The Plague

5. Horrorjuku

6. House of Voodoo

7. Bomoh Theater ( sini banyak pocong, kat tingkap pocong, kat pagar pocong, hadoii memang seram)

8. Animalium

9.Sharknado Alive ( jerung ganas membaham org jer dekat sini... sila hati-hati)



Sebenarnya Fatin yang beria nak ke Nights of Fright 7 nih! memandangkan dia tak dapat cuti dari kolejnya... Kandalah terpaksa temankan Bonde.

Persembahan Pentas Nights of Fright 7 











Bonde sempat masuk tiga jer dari sembilan yang ada dalam senarai diatas, lagi pun dekat sepanjang jalan bersepah hantu-hantu mengejar Bonde... itu pun dah kering tekak menjerit tau! ha ha ha yang penting anabelle dengan walak tak hikut balik mlm tu... 



Nextime Bonde nak masuk semua rumah hantu yang ada.  Oklah untuk kali pertama datang.

Gambar sekitar Nights of Fright 7 






Terima kasih untuk realme yang taja tiket masuk ke NOF7 nih... Tahun depan kalau ada pasti Bonde pergi.





Thank You Realme Malaysia

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. Sisyat tak kuat nak pergi tempat macam ni. tahnia bonde boleh sampai dan balik dengan jayanya..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi hi hi seronok dapat tengok riasi mereka yang takut dan tak takut hantu... macam Bonde banyak terkejut dan terperanjat sahaja...

      Padam
  2. Ramai juga yang pergi ya tempat ni. Sejak akhir tahun lepas ramai review termasuklah youtuber.

    BalasPadam
  3. Sampai bila NOF ni ? Bayaran masuk dia lain2 harga ke Bonde ?

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.