30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC  Assalamualaikum dan Selamat Petang, Hai reader semua... Bonde nak perkenalkan dengan anda semua tentang kelebihan produk Collagen ni, sememangnya sangat baik untuk pengambilan yang berterusan untuk mendapatkan kesihatan kulit wajah dan kesihatan dalaman juga.  

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC


Baiklah Bonde nak cuba minum  30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC.my kekal cantik dan sihat, menariknya produk ini dapat menyuburkan kecantikan dalaman dengan kuasa menghidupkan kolagen. diperbuat daripada kolagen laut 3000mg peptida dan tinggi antioksidan menggunakan vitamin C, vitamin E, astaxanthin dan 4 ekstrak superfood (lingonberry, acai berry, amla dan baobab)

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC


JeanC 30 Hari Hydrolyzed Collagen Drink berfungsi untuk menggalakkan keanjalan kulit, penghidratan kulit, mencerahkan kulit dan pertahanan terhadap kerosakan UV.  Dirumus untuk menyokong kecantikan berseri dari dalam.
 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

Berdasarkan kajian, Collagen adalah 75-80% kulit dan selepas kita berumur 25 tahun, badan kita akan kurang menghasilkan collagen yang akan menyebabkan berkedut, garis halus dan kulit kering, ada juga faktor lain yang menjadi penyebab kurangnya pengeluaran iaitu pengambilan alkohol, pengambilan gula tinggi, merokok dan terlalu terdedah kepada matahari.

30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC adalah gluten percuma dan GMO percuma.


 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

Kebaikan 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC

πŸ’—Meningkatkan kelembapan kulit


πŸ’—Meningkatkan kesihatan kuku dan rambut


πŸ’—Membaiki kesihatan tulang dan usus


πŸ’—Antioksidan melindungi sel - sel kita daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

Faedah Antioksidan 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC

πŸ’—Pembaikan dari kerosakan matahari

πŸ’—Membaiki kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata

πŸ’—Mengurangkan kedutan

πŸ’—Kurangkan parut

πŸ’—Anti keradangan (kawal jerawat)


 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

Senarai Bahan Yang Terdapat Dalam 1 Sachet 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC



Buah Premix Juice Juice, Kolagen Peptida (Ikan), Isomaltulosa, Vitamin C, Vitamin E, Ekstrak Amla, Ekstrak Acai, Serbuk Serbuk Bawang Baobab, Sucralose, Lingonberry, Ekstrak dan Astaxanthin.
 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC
 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC
Cara Pengambilan 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC

πŸ’—Ambil 1 sachet setiap hari

πŸ’—Campurkan 1 sachet dalam 150ml air. Kacau dan minum segera 

Yeay... Bonde dah cuba minum 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC hari ini 28 November 2019 tak sabar nak tahu hasilnya selepas ini, Bonde akan update untuk anda yea!

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

 30 days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC

Harga sekotak 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC

Harga sekotak adalah : RM 89.00

Jika ada pembaca yang berminat untuk mendapatkan 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC :

1. Gunakan Kod Diskaun "JEANC79" untuk dapatkan diskaun sebanyak RM 10.00 serta penghantaran percuma. 

2. Gunakan Kod Diskaun "JEANC219" dengan pembelian 3 kotak anda boleh dapatkan potongan diskaun RM 48.00 serta penghantaran percuma  

Haaaa menarik bukan banyak pula diskaun yang ditawarkan!! apa lagi cepat-cepatlah pergi beli jom sama-sama cantik he he he


Untuk Makluman : 


Kepada wanita mengandung, ibu yang menyusukan bayi, sila dapatkan nasihat pakar kesihatan/doktor  terlebih dahulu sebelum mengambil 30 Days Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia by JeanC dan sangat-sangat tidak disyorkan pada anda yang elergik makanan laut.



Untuk info lanjut dan rujukan sila layari laman web  https://jeanc.my dan media sosial dibawah :

Facebook Page:  jeancmalaysia

Instagram:  jeancmalaysia


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

23 PEMBERI ULASAN

  1. amboi Bonde makin berseri laa pas ni jeles kakak tau hehe :)

    BalasPadam
  2. Nampak sedap je. Nanti nak try jugak tapi tunggu lepas bersalin nantilah

    BalasPadam
  3. murah juga la harga dia.. boleh cuba ni.. dh masuk 30 an ni kena byk minum supplemen

    BalasPadam
  4. wah mudah dah sekarang ni kan nak minum collagen ^_^

    BalasPadam
  5. Minuman collllagen.. Makin cntikla bonde.. Tfk rasanya pun mesti sedp ni

    BalasPadam
  6. Wahh affordable juga kalau tengok pada harganya. Bolehlah suggestkan pada kakak sbb dia pun kebetulan tengah cari minuman kolagen yang sesuai. Yang penting ada kod diskaun juga tu!

    BalasPadam
  7. collagen ni memang perlu especially kalau umur dah menginjak 40an. sebab bila aging, colalgen dalam badan akan menurun. Boleh sakit lutu.. hihihi nanti bonda share la kesan lepas 30 hari bonda consume

    BalasPadam
  8. Pernah dengar jenama Hydrolyzed Collagen Drink Malaysia By JeanC ni ramai bagi review best. Mesti sedap kan! Bila dah makin bertambah umur ni memang kena ambil makanan tambahan untuk kecantikan luar dan dalaman

    BalasPadam
  9. mudah nak bawa dan nak minum.. sesuai untuk yang aktif dan sibuk dengan aktiviti harian..

    BalasPadam
  10. Kolagen, vitamin c dan vitamin lain amat diperlukan oleh kita pada zaman sekarang. Kadang lupa makan makanan sihat. buah pun tak makan, ikan pun tak masak. hahahaa. better consume minuman macam ni Bonda kan. Hehehe.

    BalasPadam
  11. Never heard of this. Thanm you for a great share on the benefit of vitamins and collagen.

    BalasPadam
  12. Siapa yang suka minuman kolagen bolehlah cuba yang ini kan. Kita tak suka huhu

    BalasPadam
  13. alaamak kita suka lah, mmg kena mula makan n minum kolagen ni bg kekalkan keremajaan kulit. thanks sis sbb shared

    BalasPadam
  14. Memang nak kena minum kolagen dah ni utk kekalkan kesihatan badan. Harga berpatutan. Bolehlah sis cuba produk ni nanti.

    BalasPadam
  15. Wow.. Kalu bab kalogen, AM mmg suka.. Yelah.. Usia dah semakin meningkat... Mmg kena amik collagen utk replacement blk zat keperluan badan yg hilang

    BalasPadam
  16. amboii Bonde, dah amalkan collagen sekarang, bagus lah dapat kembalikan collagen pada muka Bonde, mesti nanti makin berseri. sekarang pun dah cantik, nanti lepas 30 Hari makin jelita lah Bonde kita

    BalasPadam
  17. Fuhh ambik collagen nampaknya ya..:D. Lepas ni makin berseri seri lah bonde ya. Sis pun nak cantik gak..nanti nak try le

    BalasPadam
  18. main berserilah lepas amalkan collagen ni kan. saya pun nak cantik2 ni sempena tahun baru

    BalasPadam
  19. Macam-macam manfaat ada, all the best Bonda, moga makin sihat

    BalasPadam
  20. Minuman kolagen mmg bagus utk kita amalkan kan bonde. Lagi2 bila dh injak 30an ni.

    BalasPadam
  21. menarik minuman kolagen ni. belum pernah try lagi. hehe. bolehlah nnti saya suggest dkt family. :)

    BalasPadam
  22. Menarik nie Bonda.. tambah ada kolagen tu kan, bagus untuk kulit kita..

    BalasPadam
  23. mata tertangkap untuk selulit. hehe. macam elok nak consume ni. selulit lah paling payah nak dihilangkan. sekali ada bertahun atau selamanya lah melekat kat badan.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.