Bonde Zaidalifah: iVITA SUPLEMENT UNTUK MATA, PENAWAR RABUN JAUH

iVITA SUPLEMENT UNTUK MATA, PENAWAR RABUN JAUH

2:19 pm


iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR RABUN JAUH Assalamualaikum dan Selamat petang,  hai reader semua! Mata yang selalu menghadap komputer dan  sering membaca info, berita dan sebagai blogger sudah tentunya menggunakan smartphone untuk mendapatkan info terkini jadi mata kite sering keletihan dalam diam tak diam semua tu kadang kala kita tak perasan " letak baca, letak baca belum tentu mata kita dapat rehat sepenuhnya.  Mata adalah deria paling penting untuk membantu kita melihat.  Jadi sama-samalah kita jaga mata kita.  secara jujurnya memang Bonde kadang selalu terlupa. Alhamdulillah Bonde diperkenalkan dengan produk iViTA VITAMIN MATA UNTUK PENAWAR RABUN JAUH kalau boleh rabun yang ada ni Bonde tak mahu ianya semakin bertambah, kalau boleh nak kurangkan baguskan dan jumlah silau pada mata Bonde juga agak tinggi, Sekarang Bonde ambil iVITA, Bonde diperkenalkan dengan produk iVITA ini dan menjadi kebiasaan akan Bonde kongsikan dengan anda semua.





iVITA SUPLEMENT UNTUK MATA, PENAWAR RABUN JAUH


7 KHASIAT iVITA

1- Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh

2- Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata

3- Mencantik dan melembabkan mata lesu

4- Melegakan masalah gatal pada mata (resdung)

5- Mengurangi silau

6- Pulihkan masalah rabun Malam

7- Sesuai untuk masalah mata berair


PENGESAHAN HALAL




KANDUNGAN IVITA EYE VITAMIN :

Diformulasikan dengan khasiat Lutein, Probiotik, Ekstrak Billberry, Biji Bunga Matahari, Tomato, Lobak Merah, Brokoli, Elderberry, Epal, Betik, Kunyit, Buah Delima, Daun Buah Zaitun, Biji Anggur dan Pine Bark.
.

 Ekstrak Billberry

Khasiat Lutein

Ektrak Buah Zaitun

Delima

CARA PENGAMBILAN iVITA EYE VITAMIN :


1 - Minum satu sudu pagi dan satu sudu malam. Ambil 30 minit sebelum sarapan pagi dan makan malam.






2 - Jika ada mengambil suplemen lain, sila jarakkan dalam masa sekurang-kurangnya 30 minit.


Peringatan :-

- Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka

- Minum banyak air kosong

- Kurangkan minuman berkafien seperti kopi, nescafe dan lain-lain. 



REVIEW DARI BONDE TENTANG iVITA

UNTUK RASA iVITA:

Untuk rasa, ianya boleh di makan bukan seperti setengah-setengah ubat bau nak sudu rasa nak muntah. iVita rasanya sangat sedap! masam-masam manis buah delima, Billberry, anggur, betik dan epal, tapi lebih kepada rasa buah delima. Tak pahit langsung! jangan risau... Memang sedap sangat iVITA nih... 

UNTUK MATA PULA :

Setelah pengambilan iVITA, Bonde rasa mata tak cepat letih dan tak lekas berair, sebelum ni mata cepat letih dan lekas berair, Rabun silau agak teruk hingga nak memandu waktu malam pun risau sahaja! Alhamdulillah sekarang dah boleh pandu kereta waktu malam dan bawa kereta pelahan-pelahan :)


REKEMEN MINUM iVITA

Jika anda mengalami masalah yang sama seperti Bonde, Bonde sarankan anda untuk mencuba iVITA ni, mana tahu rabun dan silau anda tu boleh berkurangan dengan izinnya. 

TESTIMONIAL iVITA








PROMOSI 3 BOTOL iVITA



Jika anda berminat untuk mendapatkan produk iVITA ini anda bolehlah hubungi ivitacare melalui wasap di bawah :

www.wasap.my/60134172433/ivitacare

Keterangan dan maklumat lanjut boleh layari media sosial iVITA dibawah :

Intagram : @ivita_hq

Facebook pages : agen HQ ivita



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. Waaa ada produk leh bantu kurangkan rabun jauh erk. Terbaik ni. Mesti rse masam² manis eh bonde.

    ReplyDelete
  2. Anaa pun ada silau so susah nk drive malam. Boleh lah cuba ni nanti.

    ReplyDelete
  3. First time nampak product ni...nampak menarik...siapa ada masalah mata boleh la cuba...

    ReplyDelete
  4. wah bagus ni mata saya pun dah "tua" dah ni bonde

    ReplyDelete
  5. Wahhhh...saya perlukan benda ni....saya nak iVita extrak olive..ada affiliate JV tak untuk produk ni? apa pun saya nak iVita untuk masalah silau yang saya hadapi...nice sharing..

    ReplyDelete
  6. wah..siapa ada rabun dan silau ni boleh la cuba. Ida pun ada masalah rabun ni..boleh la try nanti. Nice sharing

    ReplyDelete
  7. Wah ada produk pasal mata. Baru Naim tahu ini, terima kasih share produk ini dan review sekali hehe

    ReplyDelete
  8. tq Bonde, nice sharing. Yaya baru tau pasal produk ni.
    Mata ni cepat je kring dan berair, ngadap PC lama macam nie lah.
    Sesuai sangat kalau amalkan produk ni.

    ReplyDelete
  9. bila dah makin berusia mata pun makin kabur, kadang-kadang risau sebab hari-hari mengadap laptop & telefon. lagi cepat mata jadi kabur kan. mujur ada produk ni boleh kurangkan tahap kabur mata tu. menarik perkongsian bonda

    ReplyDelete
  10. waa.. best nya supplement ni.. saya rasa power cermin mata saya makin meningkat lah.. em.. nak try sebotol nanti.. hee~ terima kasih untuk review nya bonde !!

    ReplyDelete
  11. Wahh boleh try ni! Thanks for sharing. Hehe

    ReplyDelete
  12. bagus nampak produk ni. memang baik untuk kesihatan mata. tak pernah cuba tapi ada baca feedback pengguna ramai yang berpuas hati.

    ReplyDelete
  13. Ohh produk untuk mata kita nasib Alhamdulillah tak ada masalah ini lagi yang budak kecil-kecil kita tengok rabun pakai spek sian mereka kena bagi minum ni kot hehehe rasa sedap ok lah kan...

    ReplyDelete
  14. betul ke boleh membantu meningkatkan penglihatan ? sy nie agak sedikit rabun dan silau. jadinya sangat mengganggu kalau belah malam. xnampak dan fokus sangat. bolehlah nanti cuba jus nie

    ReplyDelete
  15. 1st time baca dan dengar pasal product supplement ivita.

    Nampak mcm bagus. Baca testimoni, nampak ramai pengguna yg berpuas hati dan beri kesan +ve.

    ReplyDelete
  16. Bagus nya iVita ni...selain pada mata juga beri manafaat pada kesihatan badan kita juga. Nanti nak cuba untuk Marsha sekeluarga lah.

    ReplyDelete
  17. Bagusnya ada produk untuk mata..bolehla sesiapa yang ada rabun tu ambil minuman ni kan..kita usaha tak salah

    ReplyDelete
  18. Tengok bahan-bahan ni macam sangat membantu dari sudut kesihatan dan mata. Bagus juga sebenarnya.

    ReplyDelete
  19. Bahan-bahannya memang banyak khasiat untuk mata. Bila buat formulasi begini sebenarnya mudah utk orang ramai amalkan. Yelah, buah bilberi dan bluberi bukan boleh beli hari-hari. Hehe

    ReplyDelete
  20. waaaa.. kiranya sekarang ni siapa ada masalah rabun macam tu, dah boleh diatasi la ye..
    macam kita ada masalah rabun juga.
    cuma tak kuat. dan malas nk buat spek.
    mungkin boleh try minuman ni la kan..

    ReplyDelete
  21. Alamak kite pun dah strt rabun jauh. Semua berdouble je bile tengok. Boleh try ni kot bonde. hehehe

    ReplyDelete
  22. Will it work? How long to consume it? Ada side effect?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN