Segmen 24 Jam Bloglist #33 Mialiana.com

Assalamualaikum dan Selamat Pagi..

Dah lama Bonde tak join Segmen rasanya... Kali ni Bonde nak join Segmen dari blogger Mia Liana iaitu :

Segmen 24 Jam Bloglist #33 Mialiana.com




Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 26 Jun 2019, iaitu tepat jam 9.00 pagi sehingga hari esok, 9.00 pagi 27 Jun 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #33 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2019.



** jom support Mia Liana....

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. asmkm..
    good luck ya..
    https://hatinufid.blogspot.com/2019/06/segmen-24-jam-bloglist-33-mialianacom.html?showComment=1561599059059#c8872067502471033817

    BalasPadam
  2. good luck ya, singgah jalan disini

    BalasPadam
  3. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta ada di https://www.mialiana.com/2019/06/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    BalasPadam
  4. tahniahhhh...

    https://www.mialiana.com/2019/06/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    BalasPadam
  5. Hi Ucing Hadir dari Segmen yang sama (^_^)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2019/06/segmen-24-jam-bloglist-33-mialianacom.html

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.