Bonde Zaidalifah: CANTIK DAN MENAWAN KASUT DI FSJ SHOES.COM

CANTIK DAN MENAWAN KASUT DI FSJ SHOES.COM

3:04 pm

CANTIK DAN MENAWAN KASUT DI FSJ SHOES.COM Assalamualaikum dan selamat petang... Salam Aidilfitri semua pembaca blog Bonde!  Bonde nak tanya? raya tahun ni dah berapa pasang kasut anda beli... Bagi yang tak sempat beli kasut nak pakai masa raya, janganlah bersedih sebab rayakan sebulan! sempat lagi nak beraya dengan kasut baru, dekat bawah nih Bonde kongsikan laman web yang boleh anda lihat dan pilih sendiri rekabentuk kasut kesukaan anda, mana tahu boleh tambah koleksi kasut idaman.  Di www.fsjshoes.com anda boleh cuci-cuci mata dahulu ya.

CANTIK DAN MENAWAN KASUT DI FSJ SHOES.COM


PROMOSI KASUT DI FSJ SHOES.COM

Bonde kongsikan dengan anda semua mengenai laman web ini sebab sekarang tengah ada flash sale 50 %

TRENDING STYLES KASUT DI FSJ SHOES.COM

Di FSJ SHOES.COM rekabentuk kasut adalah mengikut peredaran zaman dan sangat-sangatlah terkini.  Kasut Di FSJ SHOES.COM sesuai untuk wanita yang bekerjaya, sukakan kelainan dan yang pentingkan keselesaan.  Kasut Di FSJ SHOES.COM juga sesuai untuk dipakai semasa kerja, majlis tertentu, persekolahan, majlis perkahwinan, majlis ulang tahun, majlis hari jadi, majlis pertunangan, semasa honeymoon dan program red carpet.



JENIS-JENIS KASUT YANG TERDAPAT DI FSJ SHOES.COM

1. Flat

2. Pumps

3. Sling Back

4. Mule

5. T-strap

6. Sandals

7. Mary Jane

8. Ankle Strap

9. Boots

10. Ankle Boot


SERIES DI FSJ SHOES.COM

Kasut pon ada series dia juga tau, kalau anda nak tahu antara koleksi
SERIES DI FSJ SHOES.COM adalah seperti dibawah :

1.Gladiator sandals

2.Gladiator

3.Wedding Shoes & Bridal Shoes Series



4.Leopard Print Shoes & Cheetah Print Shoes Series

5.Clear Shoes & Transparent Shoes

6.Vintage & Retro Shoes

7.Kitten Heels

8.Universe Series

9.Grandient Color Series

10.Dress Shoes Series

11.Women Oxforda & Brogues

12.Stripper Shoes  & Pole Dancer Shoes

13.Stilettos Shoes

14.4 Inch Heels

15.Women's Formal Shoes

16.Denim Boots 

17.Bridesmaid Shoes Series

18.Black & white Heels

19.Black & Gold Heels

20.Multi_Colour Heels

21.Halloween Costume Shoes

22.Lace up Shoes & Tie up Shoes

23.Froral Shoes & Flower Shoes

24.Gliter Shoes & Sparkly Shoes

25.Women's Slide Sandals


REKABENTUK ALL AGRAFFE SHOES ON FSJ


REKABENTUK BOW SHOES ON FSJ


REKABENTUK ALL BUCKLE SHOES ON FSJ


REKABENTUK ALL LACE SHOES ON FSJ


CUSTOM SHOES ON FSJ

Jika semua kasut yang ada tidak ada saiz untuk anda, anda boleh tempah dengan memberi rekabentuk yang anda mahu dan beri detail ukuran anda.  Untuk tempahan klik Custom Shoes

Bagaimana untuk membuat kasut anda sendiri? caranya seperti dibawah :

Langkah 1. Hantar keperluan kasut adat dan imej.

Langkah 2. Dapatkan tawaran Harga dari kami & Letakkan pesanan.

Langkah 3. Buat kelulusan dengan gambar-gambar kasut yang lengkap.

Langkah 4. Terima kasut adat anda.


PILIHAN BONDE ! 

Kasut pilihan Bonde mestilah yang simple dan menarik serta selesa dipakai, tak terlalu tinggi dan tapak tak terlalu halus!

Kasut lace ni kononnya nak pakai masa anak hari perkahwinan anak buah nanti, nak sedondon dengan baju, katanya tema warna creme gitu! kasut ni tak terlalu tinggi dan tumit tak halus/runcing Bonde suka!

Black Slingback Heels ni nak pakai untuk pergi jalan-jalan pakai jeans macam tu sesuaikan ! nak lari taklah takut jatuh sebab tapak yang ni agak tebal, selalu memang beli kasut macam ni he he he

Untuk keterangan lanjut mengenai kasut FSJ anda bolehlah terus ke laman web dibawah :

https://www.fsjshoes.com

Enjoy shopping... :)




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. Suka tengok design dia banyak yang up to date. Teringin jugak sekali sekala tu pakai kasut tumit tinggi😩😩😩😩

    ReplyDelete
  2. Wow.. macam-macam jenis kasut ada kat website ni ye. Syurga bagi wanita ni hehe. Cantik-cantik semua rekaan kasutnya. Rambang mata dibuatnya. Senang nak pilih ikut kegunaan dan rekaan kegemaran masing-masing kan

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  3. very stunning shoes.. i feels like wanna own one of those shoes too..

    ReplyDelete
  4. lawa2 kasut tapi tak berani beli online sebab takut tersalah saiz...dulu beli kasut online tah berapa kali tukar baru dapoat saiz yang ngam dengan kaki

    ReplyDelete
  5. Kasut kat fsj memang cantik cantik kan bonde. Geram je tengok tau. Macam macam design dan fesyen kasut yang ada kan. Rambang mata jadinya kakau nak shopping kat sini

    ReplyDelete
  6. cantik-cantiknya bonda kasut tu semua..banyak pilihan. tapi yang jadi pilihan biasanya heel tak terlampau tinggi dan jangan yang halus..

    ReplyDelete
  7. Cantik-cantik kasut dia Bonde. Macam design kasut ballet pun ada jugak, comel! Tapi harga in dollar tu boleh tahan mahal juga huhu. Datang follow Bonde sekali #1220

    ReplyDelete
  8. Yang pasti para wanita akan menyukai sebegini Bonda. hehe. Bagi Naim biasa2 sahaja. Dan menjadi pilihan yang mana menarik minat mereka. Selamat Hari Raya ya

    ReplyDelete
  9. So many beautiful designs and colourful shoes to choose from. Definitely the place to shop for women. Then again the price tag is a bit eye-watering. :p

    ReplyDelete
  10. Nak shopping kasut , kena betul-betul ikut saiz kaki atau terlebih sikit, kalau tak memang x muat. Website kasut nampak sangat teliti dengan macam2 pilihan. bagus!

    ReplyDelete
  11. wow mmg cantik2 kasut kat situ boleh la usha nanti

    ReplyDelete
  12. rambang mata!!!
    sib baik lah aida da bersara dari suka beli kasut :) ha ha ha ah ha...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN