BUFFET RAMADAN TERLAJAK MURAH & BERBALOI BERDEKATAN CENTRAL I-CITY SHAH ALAM

Assalamualaikum dan Selamat petang, Salam 26 Ramadan, Bonde nak kongsikan dengan anda semua minggu lepas Bonde ke Central I-City Shah Alam untuk beli barang keperluan untuk raya kami sekeluarga!  Memandangkan masa ni Bonde ada untuk pergi cari keperluan raya bersama Kanda dan Cik Fatin jadi Bonde dah awal-awal book BUFFET RAMADAN TERLAJAK MURAH & BERBALOI dekat Kiambang Hall, Seksyen 7 Shah Alam.

 BUFFET RAMADAN TERLAJAK MURAH & BERBALOI


Sebenarnya Bonde keluar rumah untuk ke shah alam dalam jam 5.00 petang.  Bonde dah booking awal-awal Buffet Ramadan ni tau sebelum tu Bonde dan buat survey jarak antara Kiambang Hall  dengan Central I-City tak jauh sangat, jadi mudahlah untuk sampai, hanya 10 minit sahaja tak perlu redah kesesakkan lalu lintas.  Bukan dekat Central I-City tu tak ada tempat makan, tapi biasalah penuh dengan pengunjung yang datang nak shopping raya juga! selalu restorannya jadi "full house" sedih jer tau! nak selesa dan tak nak beratur menunggu lama.  Bonde buat keputusan booking awal-awal BUFFET RAMADAN TERLAJAK MURAH & BERBALOI






DILUAR KIAMBANG HALL




INFO UNTUK ANDA YANG NAK PERGI ADA MASA LAGI UNTUK MENIKMATI  BUFFET RAMADAN TERLAJAK MURAH & BERBALOI.

Tercari-cari port berbuka yang sedap dan berbaloi bersama keluarga dan kawan-kawan?

MENU MASAKAN 

Nikmati pelbagai lauk pauk Citarasa Warisan Bonda seperti Rendang Ayam, Ayam Masalah, Daging Masak Lemak Cili Padi, Ikan Keli Berlado, Lala Tumis dan macam-macam lagi menu.








PELBAGAI VARIASI STALL

 Juga ada pelbagai variasi stall pilihan makanan seperti:

Kambing Bakar (Live Cook- Hari-Hari ada!)


Nasi Ayam Madu

Nasi Lemak Pandan



Kue Teow goreng(Live Cook)

Mee Kari / Mee hun Sup / Soto




Kuih Muih

Cucur Bawang


ABC / Ais Kacang

Dan macam-macam menu lagi tau!

KENAPA ANDA WAJIB MENIKMATI BUFFET RAMADAN NI?

Anda WAJIB berbuka puasa di sini...

✔️ Dengan 1 harga anda bayar, anda boleh makan pelbagai menu dari Appetizer hinggalah ke Dessert. Paling Murah In Town tau!

✔️ menu-menu berlainan setiap minggu. Lauk-pauk kampung yang menyelerakan, pastinya menggamit selera anda. Nak rasa pelbagai menu, datanglah setiap minggu! 

✔️ Kiambang Hall fully aircond, selesa dan didekorasi cantik untuk keselesaan anda sekeluarga. Fasiliti termasuk tandas dan parking.

✔️ Risau tak sempat solat? Dewan Kiambang Hall bersebelahan dengan Surau AlMawaddah.

✔️ Makan sambil didendangkan dengan band muzik.





BERAPA HARGA BUFFET?? :

WEEKDAYS
*DEWASA RM40.00*
*KANAK2 RM15.00*

WEEKEND
*DEWASA RM43.00*
*KANAK2 RM15.00*

SEAT TERHAD. TEMPAH SEBELUM KETINGGALAN! SAH HINGGA 2 JUN 2019

Tempah Sekarang!

📱www.wasap.my/60123923490
📱www.wasap.my/60123923490
📱www.wasap.my/60123923490

Haaaa.. Jom berbuka di *KIAMBANG HALL*, SEK 7 SHAH ALAM.

*Hanya 6 minit ke Jakel Seksyen 7 Shah Alam

*berdekatan Central I-City

*Bersebelahan Surau Al Mawaddah


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

9 PEMBERI ULASAN

  1. wah murah dan sedap tu siap ada kambing

    BalasPadam
  2. menarik...malam-malam terakhir ni kalau malas masak bolehlah singgah...

    BalasPadam
  3. ye mmg PLG MURAH so far buffet ramadhan yg sy nmpk!! variety mkanan dia pun ok juga siap ada grill lamb!

    BalasPadam
  4. Oh noooo dah potong harga bila nak habis ramadan lahhhhh! dekat shah alam mmg dekat je ni. Kalau sempat singgah nak singgah jugak kebetulan tak balik mmg sampai raya kat sini je shah alam!

    BalasPadam
  5. Murahnye harga dia..susah nak dpt harga mcmtue kt kL dan shah Alam skrg nie

    BalasPadam
  6. Cantik tempat dia dan menu pun byk dan sedap belaka

    BalasPadam
  7. dh nak habis puasa ni memng malas nak masak..bolehla makan buffet ni kan..tak pernh pergi bahgaian icity lagi..nampak sedap semuanya

    BalasPadam
  8. Murahnya tak sampai rm50 1kepala tapi boleh makan sepuas2nya. Biasa kat town lah harga mahal kan. Semua nampak sedap.

    BalasPadam
  9. Oh my memang terlajak murah lah, the place pun nampak selesa and sajian yang dihidang juga lengkap.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.