NIKMATI SPAGHETTI MASTER PASTO HANYA 3 MINIT

Assalamualaikum Dan Selamat Petang.. Hai Reader semua... Ada tak dekat sini peminat spaghetti? Selalunya spaghetti masa bila anda menikmatinya.  Bonde salah seorang peminat pasta dan spaghetti.  Kalau dirumah Bonde dan Cik Fatin suka makan Spagetti.  Paling suka spagetti bolognase da spagetti Aglio Olio.  Kalau buat tu memang akan buat lebih, lepas tu akan repeat banyak kali, makan dari pagi, petang dan malam.  Kini nak menikmati Spaghetti adalah lebih mudah dengan adanya Instant Spaghetti dari Master Pasto lebih mudah hanya tiga minit perlu panaskan menggunakan air mendidih atau panaskan dalam microwave selama satu minit.

NIKMATI SPAGHETTI MASTER PASTO HANYA 3 MINIT 



3 JENIS SPAGHETTI MASTO PASTO IAITU :


Spaghetti Bolognese With Chicken


Spaghetti Aglio Olio With Chicken


Spaghetti Mushroom Cream Sauce



BAHAN-BAHAN SPAGHETTI MASTO PASTO

Spaghetti, Air, Cendawan, Minyak Sayuran, Tepung Gandum, Bawang Merah, Bawang Putih, Serbuk Susu, Krimmer, Gula, Garam, Serbuk Stok Ayam, Tepung Kanji, Daun Pasli, Serbuk Bawang Merah, Serbuk Bawang Putih, Lada Hitam dan Garam Sodium.


KEISTIMEWAAN SPAGHETTI MASTER PASTO ADALAH :

Spaghetti Master Pasto adalah jenis instant Spaghetti, Spaghetti Segera yang hanya perlu dipanaskan dan terus boleh dimakan atau "Ready To Eat" 


Tiada Perasa Tiruan

Tiada Bahan Pengawet

Reheat in 3 minutes

No refrigeration required

Semestinya HALAL

Di bungkus dengan "Flexy Packy" ialah pek mudah yang selamat dan boleh dipercayai di mana ia telah melalui pengendalian suhu tinggi untuk tujuan penstrilan dan dibuat khas dibuat untuk pembungkuasan produk Lioco.




KENAPA BONDE MEMILIH SPAGHETTI MASTER PASTO ?

Pada pendapat Bonde, Kalau malas masak tapi perut lapar nak makan, dengan spaghetti Master Pasto dapat mengatasi masalah perut lapar! Cara Penyediaan spaghetti Master Pasto yang sangat mudah, menjimatkan masa.


Spaghetti Master Pasto mudah di bawa kemana-mana. Senang nak bawa pergi travel. (sumbat jer kotak dalam luggage) 


Kalau lapar dekat pejabat Bonde dah ada stok spaghetti Master Pasto nanti  senang nak sediakan sebab dekat pantry office ada microvave dan cattle air panas.  Boleh sahaja guna dua-dua cara untuk memasak.

Kalau rajin sesambil buat keje panaskan air lepas tu rendam! lepas  tiga minit ..  buka dan gaul, boleh dimakan terus.

Kalau malas bukak siap-siap letak dalam pinggan spaghetti gaul siap-siap dengan  sauce dan masukan dalam microvave set 1 minit siap!

Spaghetti Master Pasto ini memang sesuai untuk orang yang sentiasa sibuk dan lupa untuk makan.

Spaghetti Master Pasto sangat mengenyangkan.. Untuk bulan Ramadhan yang bakal tiba ni bolehlah buat stok untuk berbuka atau bersahur.  

Bonde juga nak bagi Cik Fatin untuk bekalan dia bawa balik asrama.. bosan-bosan makan lauk kantin asrama bolehlah dia ubah selera makan spaghetti he he he.




CARA PENYEDIAAN SPAGHETTI MASTER PASTO IALAH :



Ada dua Cara menyediakan Spaghetti Masto Pasto, iaitu :

1) Dengan cara Boiling Water 

2) Dengan menggunakan Microwave.


BOILING WATER

1) Panaskan air.

2) Masukkan Flecky Packy pasta dan sos ke dalam air panas selama 3 minit.

3) Keluarkan  Spaghetti dan sos dari air panas, buka Flecky Packy dan tuangkan ke dalam pinggan.

4) Sedia untuk dimakan.

MICROWAVE

1) Masukkan Flecky Packy pasta dan sos ke dalam bekas microwaveable.

2) Masukkan ke dalam microwave panaskan selama 1 minit.

3) Keluarkan dari microwave

4) Sedia untuk dimakan


HARGA 1 KOTAK MASTER PASTO


Produk ini ada pelbagai pakej dan harga yang berlainan.


Untuk Spaghetti Carbonara With Chicken, Spaghetti Aglio Olio With Chicken & Spaghetti Bolognese With Chicken


4 pack/bundle
RM 23.60


24 packs/carton
RM 141.60
RM 132.00


New Flavour Mix, 6 pack/bundle, 2 flavors each
RM 35.40


Variety Pack, 24 packs in 1 carton, 2 flavors each
RM 141.60
RM 132.00


Berminat untuk 
dapatkan Spaghetti Master Pasto  boleh terus ke :

Laman web: https://www.masterpasto.com


Maklumat lanjut boleh kunjungi media sosial :


Instagram: @masterpasto

Facebook: https://www.facebook.com/masterpastolioco



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Nieyl dah try..sedap..mudah sgt bonde..

    BalasPadam
  2. Untung beli sebundle .. simpan utk kecemasan Dan time mood m

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.