Bonde Zaidalifah: GIVEAWAY BERSAMA SPONSOR BY MRS PIP

GIVEAWAY BERSAMA SPONSOR BY MRS PIP

4:49 am

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai reader semua, maaf kebelakangan ini Bonde dah lama tak "update blog" maaf sangat sebab sebuk dengan beberapa program anjuran pejabat. Tak dapat nak update blog.. tapi InsyaAllah tetap ambik masa untuk update draf beberapa entri. 

Kesempatan yang ada Bonde ambik untuk support dan join GA BY MRSPIP jomlah sama-sama join.

GIVEAWAY BERSAMA SPONSOR BY MRS PIP

[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

syarat syarat untuk join giveaway ni senang saja ...

1. Wajib Follow blog mrs pip 😊

2. Wajib Follow IG mrs pip @mrspip18 

3. Wajib follow IG sponsor @qissborneo

4. Follow facebook sponsor fb:qissborneo

5. Buat entry blog korang dgn tajuk "Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip" , masukkan banner di atas di dalam blog dan backlink kan ke entry mrs pip dan letak link korang di ruang komen entry ni.

6. Di dalam blog korang juga, sila masukkan screenshot follow IG sponsor 😀😀😀 dan letak caption "saya follow"

~ Saya Follow ~

7. hadiah yang bakal dimenangi :- 

sehelai jubah daripada sponsor (pilihan design dan warna diberikan secara random , tapi saiz mengikut pilihan pemenang) x 1 pemenang

Utk hadiah utama ni, pemenang akan berurusan terus dgn sponsor utk pemilihan saiz dan pengeposan hadiah ya ...

sebuah novel melayu + zalora clutch beg  x 1 pemenang

8. sekiranya penyertaan melebihi 50 peserta, tambahan hadiah akan dibuat oleh mrs pip

9. Giveaway ini bermula hari ini 15.3.19 sehingga 5.4.19 dan pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org atau sewaktu dengannya

giveaway ini juga akan berlangsung di IG mrs pip ... so stay untuk update di IG

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

11 TEGURAN MEMBINA

  1. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  2. Wahh jubah hadiah dia bonde. Menariknya.nak try lah join nanti. And good luck bonde. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat Bonde..
    Semoga ada rezeki Bonde dalam giveaway Mrs Pip ni..

    ReplyDelete
  4. menarik hadiahnya..good luck bonde!

    ReplyDelete
  5. Thanks bonde join ga mrs pip n stay tune for winner announcements..

    ReplyDelete
  6. jalan-jalan dari ga yang sama, https://www.mialiana.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    dijemput untuk join ga mia di https://www.mialiana.com/2019/05/giveaway-sapsibubapanet-di-mialianacom.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN