PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA Assalamualaikum Dan Selamat Petang... Hai reader semua... di akhir tahun 2018 ni ramai yang dah plan untuk tahun 2019.. Perancangan awal tahun dan azam tahun baru biasanya akan terlintas di pikiran kita semua.  Perancangan yang bijak akan menemui pencapaian yang bagus jadi setiap kite mesti ada target tersendiri. PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA 

Apa yang dirancang awal tahun tidak semestinya berjaya dilaksanakan.. Kalau berjaya tahniah untuk diri sendiri anda pasti puas dengan akan yang ada kecapi akhirnya terlaksana.

Bagi Bonde apa yang diimpikan ada yang tertunai dan ada yang terlaksana.  Jadi.. mana yang tak tercapai tu Bonde carry fowardlah untuk tahun hadapan. (keh keh keh)

Dekat mana nak catit Perancangan anda tu??? mari Bonde perkenalkan kepada anda semua... 

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA, PLANNER 2019, DOODLE, TERAPI MINDA, RELEASE STRESS,

Design yang simple tapi cun!
 Kenapa Planner dibuat konsep begini?
- Nak anda berkarya dengan kretiviti masing-masing
- Release tension dengan cara mewarna. Salah satu terapi untuk release stress ya!
- Berbeza dari planner yang ‘old school’
- Design yang ringkas dan praktikal. Kalau planner complicated, anda bukan guna sepenuhnya pun. Hihi

Ciri-ciri menarik PLANNER DOODLE 2019:

Ianya sangat menarik sekali... kalau bosan-bosan tu boleh jer warna-warnakan doodle nih! Jom tengok apa yang menarik dalam doodle nih!

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA, PLANNER 2019, DOODLE, TERAPI MINDA, RELEASE STRESS,

 1. Setiap #PlannerDoodle datang bersama dengan hard cover yang eksklusif. Planner anda takkan mudah rosak

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA, PLANNER 2019, DOODLE, TERAPI MINDA, RELEASE STRESS,

2. Lebih 200 muka surat berwarna warni. Pasti banyak yang anda boleh rancang untuk 2019

PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA, PLANNER 2019, DOODLE, TERAPI MINDA, RELEASE STRESS,

3. Ada 19 rekaan Doodle untuk anda berkarya (warnakan) bagi hilangkan stress. Ya, mewarna boleh hilangkan stress tau.


4. Mempunyai 19 design doodle yang berbeza (termasuk cover planner)


5. 12 tema color yang berbeza mengikut bulan 


6. 12 tema doodle dan design yang berbeza mengikut bulan

7. Flip animation. Ada 3 watak kartun yang berjalan. Mengimbau zaman sekolah dulu-dulu. 
PLANNER DOODLE PERTAMA DI MALAYSIA, PLANNER 2019, DOODLE, TERAPI MINDA, RELEASE STRESS,
8. Ada kotak (planner slot in ke dalam kotak)


Menarik bukan?? jadi apa tunggu lagi kalau anda nak tengok-tengok promosi BUKU-BUKU boleh klik laman web dibawah :


Kalau nak beli Planner ni terus ke link dibawah :


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Tak menarik...tapi sangat-sangat menarik...lepas catat perancangan atau agenda...boleh mewarna terus...

    BalasPadam
  2. sekali tengok terus jatuh cinta.. cantik..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.