MEET & GREET BERSAMA JANNA NICK JOM CUNGKIL RAHSIA KECANTIKAN BELIAU

MEET & GREET BERSAMA JANNA NICK JOM CUNGKIL RAHSIA KECANTIKAN BELIAU Assalamualaikum dan Selamat Petang.. Hai reader semua.. Bonde nak kongsikan dengan anda semua tentang Minuman Kolagen NH Colla Plus 3 — Rahsia Cantik Janna Nick.. haaa pasti anda teruja nak tahukan! macam mana  kulit Janna Nick cantik menawan persis artis Korea. MEET & GREET BERSAMA JANNA NICK JOM CUNGKIL RAHSIA KECANTIKAN BELIAU


MEET & GREET BERSAMA JANNA NICK JOM CUNGKIL RAHSIA KECANTIKAN BELIAU 


Bulan November yang lepas Bonde telah menghadiri Majlis Meet & Greet bersama Janna Nick sebagai duta NH Colla Plus 3 di IOI City Mall Putrajaya.  Semasa sesi Mest & Great Janna Nick ada kongsikan kepada para hadirin yang hadir tentang rahsia kulit cantiknya.  Selain menjaga kebersihan dan kecantikkan kulit diluar dan perlu juga menjaga kesihatan dari dalam juga dengan cara minum NH Colla Plus 3 Beauty Drink anda pasti dapat kulit yang cantik. 




NH Colla Plus 3 merupakan minuman kecantikan yang mengandungi Yis seramida dan Ekstrak Zaitun merupakan ramuan semula jadi terkini yang membantu merangsangkan kecantikkan kulit.

Yis Seramida berfungsi untuk membaikpulih dan mengekalkan kelembabpan kulit agar tetap anjal dan muda. Kebaikan Ektrak Zaitun pula adalah Ia melindungi kulit daripada serangan radikal bebas seterusnya membantu mencerahkan kulit wajah.  Kedua-dua ramuan unggul ini akan menggiatkan lagi proses pencerahan kulit yang mulus tanpa cela apabila sokongan ramuan kolagen Marin. formula kecantikan baru ini mendorong kepada perubahan kulit wajah yang menakjubkan dalam tempoh singkat.

Ramuan Semula Jadi untuk Manfaat Terbaik

NH Colla Plus 3 hanya menggunakan ramuan semula jadi tanpa bahan pengawet, perisa ataupun pewarna sintetik mahupun bahan kimia tambahan lain.

KESAN KETARA YANG MENGAGUMKAN


Miliki kulit sihat dan cantik yang diimpikan bagi setiap individu.  Perubahan dapat dikesan seawal pengambilan pek pertama

* kesan mungkin berbeza bagi setiap individu

NH COLLA PLUS 3 SESUAI UNTUK SEMUA

Bermula umur 18 tahun dan ke atas.

Untuk pengetahuan anda semua, Minuman ini sesuai untuk lelaki dan wanita. 

Untuk kesemua jenis kulit, sama ada bermasalah atau tidak


MANFAAT DAN KEBAIKKAN NH COLLA PLUS 3


πŸ’œMembantu menambah seramida yang hilang akibat faktor persekitaran dan penuaan.


πŸ’œMeningkatkan pengeluaran kolagen pada kulit.

πŸ’œMemulihkan dan mengekalkan kelembapan kulit.

πŸ’œMembantu menghalang pengeluaran melanin dan mempromosikan kesan pencahayaan pigmen.

πŸ’œMenyokong struktur kulit untuk mengelakkan kedutan dan garisan.


CARA PENGAMBILAN NH COLLA PLUS 3

πŸ’œHari pertama hingga hari ke 6: 
Minum sebotol setiap hari sewaktu perut kosong pada waktu pagi atau sebelum waktu tidur.
πŸ’œHari ke 7 dan seterusnya: 
Ambil satu botol setiap selang hari.

SELFIE BERSAMA JANNA NICK

Di kesempatan Majlis tersebut boleh ambik peluang berselfie dengan Janna. Disebabkan Janna Nick cantik sangat Bonde belanja selfie dengan Janna lagi... Kalau nak cantik... jangan lupa dapatkan NH Colla Plus 3 tau !




GAMBAR-GAMBAR SEMASA MAJLIS MEET & GREET BERSAMA JANNA NICK SEBAGAI DUTA NH COLLA PLUS 3







SESI TEMUBUAL BERKENAAN PRODUK NH COLLA PLUS 3





BERMINAT NAK RASA NH COLLA PLUS 3

Setelah baca semua review Bonde mesti anda nak rasa sendirikan.. Dekat mana nak beli NH Colla Plus 3???

NH Colla Plus 3 boleh didapati di semua outlet Watsons di seluruh negara. Jadi apa tunggu lagi segeralah ke Watson.

Kalau anda malas nak ke watson beli secara atas talian pon boleh klik sahaja dekat www.watson.com.my

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

19 PEMBERI ULASAN

  1. atotototooo comey Janna Nick.. retis2 memang comey leee hehe..

    BalasPadam
  2. long time didnt see Janna Nick, think been 2 years. Last time saw her in an event too but it was in Midvalley. I got her album and t shirt last time, good pics here you shared I like them all.

    BalasPadam
  3. Janna Nick ni nampak lawa la. Gila2 orangnya sebab kalau tengok Melodi TV3 tu dia pesen tu. Sesuai je potongan rambut tu untuk Janna sebab boleh nampak efek muda.

    BalasPadam
  4. tengok kulit dia dalam gambar ni pun cantik kan. geram pulak. sebagai perempuan semstinya mendambakan kulit yang cantik dan sihat. Dapat berbual dan bertanya sendiri kesan kepada Janna Nick mesti seronok kan. nampak contoh depan mata.

    BalasPadam
  5. Wow, janna nick dah jadi duta produk. Pernah tengok kat Watsons produk ni. Suka tengok janna nick berlakon. Comel je

    BalasPadam
  6. Menarik la kebaikam dan nutrisi produk ni, macam berkenan pulak nak cuba. Mane la tau kot2 bileh dapat kulit secantik Janna Nick tu kan hihi

    BalasPadam
  7. Liez suka giler.dgn janna nick sbb dia mmg cantik. Walaupun org kata dia over sgt. Boleh la cuba colla plus 3 ni... suplementb utk cantik

    BalasPadam
  8. Janna nick memang lawa gila.. Saya suka tengok kulit dia. Memang pernha jumpa dia.. Kulit dia mulus ja. Suka gak tengok dia berlakon.. Comel ja

    BalasPadam
  9. Bestnya boleh ada sesi bergambar dan berinteraksi dengan Janna Nick. Produk ini memang banyak kan kebaikannya dari segi nutrisi. Sudah tentu amat baik untuk kulit dan kesihatan. :)

    BalasPadam
  10. Ini first time cx tahu pasal produk NH Colla Plus 3 ni. Serius. Atau cx je yang dah ketinggalan zaman? Hahaha amboi² selfie demgan janna nick! Jeles . Hehe Menarik betul ya produk ni. Banyak sangat manfaat dia. Sesuailah ntk wanita berusia ni haha berusialah sangt cx ni kan. Hehe tp ftp first time juga tahu pasal his seramida tu. Baru tahu kebaikan dia. Seronok cx tengok gambar² Janna nick tu. Kemain muda remaja lagi anjal kulitnya

    BalasPadam
  11. Banyak rahasia kecantikan dari wanita terkenal yang blom kita tahu ya. Syukur Janna Nick ini mau berbagi info rahasia kecantikan dengam produk NH Colla Plus 3. Juga tips2 kecantikan lainnya.

    BalasPadam
  12. Kita suka tengok Jannaa Nick. Kulit dia memang cantik. Xkira dalam tv atau tak.

    BalasPadam
  13. cun nya Janna Nick ni. Tak pernah jumpa depan depan lg. Owh ni lah rahsianya ye. Konfem laku keras nanti

    BalasPadam
  14. Ok dah tau rahsia Janna nick kekal muda dan cantik. Boleh lah ushar NH colla plus 3 lepas ni. Nak juga jadi cantik macam dia. Lagi2 dah dalam 3 series kan. Hehe

    BalasPadam
  15. Artis ni walaupu life dorang busy setiap hari dengan macam2 program, tapi still dornag ada masa utk jaga kecantikan kan? kagum betul

    BalasPadam
  16. Dah menginjak 30 an nie.. Minuman yg berasaskan kolagen mmg wajib diminum sebagai rawatan keanjalan dalam luar badan.. AM nak cuba juga la.. Nanti leh comel cam janna nick

    BalasPadam
  17. Dah cuba dua kotak..emmang best..rasa macam anggur pahit masam -masam macm tu..tapi masih boleh ditelan..hehee..nak cantik juga kan..mcm janna nick..minum la ni..hhhehee..murah je kan

    BalasPadam
  18. first time get to know about this product eventho i always go watson. haha anyway good that you get to take photo with her and hopefully this product suitable to you! hopefully i get to try it out someday too! haha

    How to deal with markets ups and downs?

    BalasPadam
  19. Tak pernah lagi berdepan dengan Janna Nick ni..sure cantik bila tengok depan2 kan? Tengok kat tv pun nampak cantik dah. Kisahnya dia amalkan produk ni lah ekk..umm boleh cuba gak ni

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.