Bonde Zaidalifah: PROMOSI RAYA BERTEMA ROMANTIKA RAYA 2018 DI BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL

PROMOSI RAYA BERTEMA ROMANTIKA RAYA 2018 DI BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL

10:48 pm


PROMOSI RAYA BERTEMA ROMANTIK RAYA 2018 DI BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL Assalamualaikum Dan Selamat Malam... Hai reader semua,

Sekarang ni semua umat islam yang akan menyambut syawal sudah tidak sabar-sabar menyediakan keperluan awal menjelang syawal tidak lama lagi.  Bukan apa kebanyakkan butik-butik pakaian sudah mengeluarkan persalinan untuk untuk syawal yang bakal menjelma. PROMOSI RAYA BERTEMA ROMANTIK RAYA 2018 DI BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL

Pemilik butik pun faham semua pembeli sekarang sudah sedia awal-awal lagi membeli belah bagi mengelakkan kesesakkan diakhir waktu.

Lagipun kalau shopping diakhir waktu nanti banyak masalah timbul antaranya saiz banyak tak ada.  feksyen yang dikehendaki pon habis stok memang stress anda dibuatnya.

Jom Bonde tunjukkan pada anda sesi terjahan Bonde dekat satu butik ni, memang dah mempamerkan koleksi raya.

PROMOSI RAYA BERTEMA ROMANTIK RAYA 2018 DI BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Butik Novembermate ini terletak ditingkat 1.  Senang sangat nak cari Butik ni, Ianya terletak di tingkat atas di tingkat bawah adalah Reader Heaven & Coffee.  Dan landmark bangunan tepi adalah Butik Leeyana Rahman.


KOLEKSI ROMANTIK RAYA 2018

Koleksi yang dipamerkan ini adalah Koleksi Romantika Raya 2018 dan ianya sangat-sangatlah mengoda dan cantik sangat.  Anda yang memang sukakan pakaian sedondon dengan anak memang wajib terjah kerana Butik Novembermate ada menyediakan pakaian untuk kanak-kanak juga.

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Harga sempena nak raya ini bermula dari RM 50 - RM 299 Dekat sini anda boleh beli baju yang anda mahu kerana baju disini datang dengan pelbagai saiz dari saiz XS hingga 2XL.

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Kalau tak nak pakai Baju Kurung Moden, Anda Boleh jer pilih blouse dekat sini, memang ada banyak pilihan Blouse cantik-cantik hadoiiii rasa nak pilih semua.

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,



Bonde pon dah tertarik hati dengan dua koleksi Romantika Raya 2018 ni, tapi yang mana satu pilihan hati, warna memang cantik, kain dia selesa... ada banyak pilihan warna selain yang Bonde pegang ni he he he.  Bantu Bonde buat keputusan plz...


BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Selain koleksi baju, dekat Novembermate ini juga terdapat barisan kasut-kasut pilihan yang terkini, lemah betul tang kasut ni, semua nampak trendy dan ada juga yang Bonde pekenan.

Bila dah pilih baju raya, anda boleh matchkan pula dengan kasut... barulah wow raya anda tahun ni!

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

[SUDUT ALAT MAKEUP]

Dekat dalam Novembermate ni juga ada sudut kecil terdapat alatan 'makeup'.. kan nak cantik raya ni jadi kenalah beli... tak lengkaplah rasanya kalau baju dah cantik, muka pulak suram... tak ceria di hari raya jadi 'touch up' lah sikit muka tu raya bukan selalu kan!

[KIOSK BISKUT RAYA]

Ada kiosk biskut raya, anda juga boleh tempah untuk raya nanti, semua jenis biskut tu Bonde dah rasa memang sedap oiii semua memang kesukaan Bonde.

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Dah penat shopping jom balik,  Nanti nak bawa Fatin pulak datang sini, ada koleksi yang dia pekenan bila Bonde tunjuk gambar ni dekat dia.

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Dah siap pilih, dah cuba nak bayar silalah ke kaunter bayaran. 

BUTIK NOVEMBERMATE, BANGI CENTRAL, BAJU RAYA READYMADE,PROMOSI RAYA, RAYA SEDONDON, KASUT RAYA, BAJU RAYA TERKINI, FESYEN TERKINI, TEMA RAYA 2018,

Bonde bersama pemilik butik Novembermate.


Jom shopping baju raya di Novembermate Bangi Sentral. Yang beralamat di :

NOVEMBERMATE (Level 1)
1-11-02 Bangi Sentral
Jalan Medan Pusat Bandar 7
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

Boleh juga terjah media sosial Novembermate dibawah untuk yang suka beli online:

IG: www.instagram.com/novembermate

FB: www.facebook.com/novembermate




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

22 TEGURAN MEMBINA

  1. Cantik2 la bonde baju kat sini..kedai dia tingkat atas kan..sebab macam pernah pergi je..tahun lepas punya baju raya beli kay sini rasanya

    ReplyDelete
  2. Banyak juga pilihan baju dekat sini ye bonde. Dr blouse sampai ke baju kurung. Kasut, makeup pun ada. Senang nak shopping.

    ReplyDelete
  3. Mak aih.. 1 stop center ni bonde.complete baju, kasut, mekap, kuih raya pun ada.. Mmg best la.. Senang shopping kat satu tmpt je 😄

    ReplyDelete
  4. The red colour baju kurung looks nice. Maybe I should get it to wear it during Raya Puasa and Chinese Raya too.

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya kan Bonde, tahun lepas SA nyer baju raya memang beli kat sini..kaler royale green...memang sedap pakai dan selesa sangat -sangat..Harga pun sangat berpatutan..nanti nak bawak mak shopping kat sini la..baju raya mak belum beli lagi..

    ReplyDelete
  6. Nampak cantik-cantik baju dia ekk...sis macam ternampak je saiz sis..:D. Kalau lah ada saiz sis, sure sis terjah nanti. Sis ni susah sikit, maklum saiz besar susah nak pilih baju..sebab tu lah baju Raya sis belum ada lagi ni

    ReplyDelete
  7. Koleksinya menarik, one stop center sebab jual alat mekap, tudung, kasut, telekung. Kalau datang sini shopping sini je. Jimat masa juga. Ada satu koleksi skirt yang saya suka. Sesuai untuk puteri kesayangan.

    ReplyDelete
  8. Wah banyaknya plihan baju raya untuk kali ini. Cantik-cantik pula design.Eh kasut pun ada? Bila maisini. semua boleh beli Jimat masa Cik abang yang duk tunggu kita shopping hehe

    ReplyDelete
  9. Wahhhh ! Satu tempat menyediakan pelbagai pakaian yg lengkap. Xperlu susah2 pergi tawaf kehulu kehilir nak cari semua benda. Singgah je novermbermate semua ada. Design pula cantik2. Bolehlah grab satu dua utk raya nie

    ReplyDelete
  10. best yer shopping raya di Novembermate ni. semua ada, dari baju raya, kasut raya, kuih raya pun ada. memang one stop center la, mudah sangat shopping dan jimat masa

    ReplyDelete
  11. Orang perempuan lah paling suka bila dapat datang sini kerana semua ada lengkap siap ada baju dan kasut lepas tu ada alat solek lagi tu hehehe mamang lama lah masa mereka shopping kat sini..

    ReplyDelete
  12. who can resist beautiful dress and shoe. especially women kan... i also want to find one suit for myself so i can wear for some special occasion.

    ReplyDelete
  13. macam2 ada jual kat sini ya..macam one stop centre..tak yah pening kepala nak cari mekap, baku dan kasut..semuanya ada kat sini..senang betul hehehe

    ReplyDelete
  14. Macam macam ade dekat kedai ni, great as a one stop center for those who are busy. Will recommend this to my friends.

    ReplyDelete
  15. Lately ni ramai pulak duk bercerita pasal butik novembermate ni. Mesti baju dia lawa2 kan. Emi baju raya semua dah beli. Kalau tak boleh jugak pi cari baju raya kat sana, hehe

    ReplyDelete
  16. Macam2 jenis jenis baju ada tu. Makin meriahlah raya tahun ni. Nak shopping kena awal. Nanti boleh buat persediaan raya lain plak kan.

    ReplyDelete
  17. Ahhaaa baru je belek2 pasal Romantika ni. Tengok baju2 yang ada memang cantik. Kalau bukan untuk dipakai masa Hari raya pun, untuk buat pergi majlis2 Perkahwinan, event semua pun boleh. Tapi yang paling Bella suka ialah kasut2nya. Ehh cantik lah!

    ReplyDelete
  18. banyak nya pilihan baju.. boleh lah beli untuk beraya ni... nice place to shop!

    ReplyDelete
  19. Berminat dengan nama kedai dia...apa sejarah namanya bonde?

    ReplyDelete
  20. wahhh mcm 1 stop store gitu..semua ada..baju depa semua lawa2lah bonde

    ReplyDelete
  21. the price range of the baju rayas is really not bad...and the designs are up to date...with the modern touches.

    ReplyDelete
  22. Singgah jugak haritu sebab ada promo diskaun. Memang lawa-lawa design baju dia. Yang up-to-date pula tu.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN