Bonde Zaidalifah: 16 ANNIVERSARY CELEBRATION @ CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

16 ANNIVERSARY CELEBRATION @ CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

12:30 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,


Minggu lepas Bonde dan family baru berkesempatan meraikan majlis kecil-kecilan sempena Wedding Anniversary Bonde yang ke 16 tahun.  Setiap tahun kami akan celebrate bersama, cuma tahun ini agak lewat sedikit memandangan Fatin tak boleh balik dari asrama dan Kanda Plan nak celebrate majlis makan-makan tempat surprise katanya.  Memandangkan minggu Fatin balik bawa kawan dari KV, Bonde bawa sekali ke majlis kecil-kecilan kami...

Memandangkan malam tu Kanda ada event Bola bersama Raja Lawak yang diadakan di Padang depan office, jadi kami pun sama-sama turut menonton bola tu... (layan.. tengok pelawak main bola he he he)

Lebih kurang jam 11.00 malam baru game tu habis, dan barulah kami gerak ke lokasi yang surprise tu...

Bila Kanda dan masuk highway menuju ke Kuala Lumpur, Bonde mulalah bertanya kita nak makan dekat mana? Tapi kanda tetap kata tunggu... surprise.. eh.. dah mengantuk ni... nak makan dekat mana?

Tepat jam 11.30 sampailah ke tempat yang dituju dan surprise... mata pun yang nampak tak nampak dah... tadaaaaaaaaaaaa sampai dah rupanya...

 16 ANNIVERSARY CELEBRATION @ CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

Apa menu best dekat sini... masing-masing dah tau nak oder apa untuk makan... Malam-malam kami malam makanan berat dan sedap tau, nasib tak makan petang dan malam.  (sekali sekala tak apalah...)

Mehlah Bonde bagi tau Menu-menu yang kami order.



Lamb Chop order by Fatin


CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.


Chicken Chop Grill Order by Kanda



Fish Grill order by Bonde


CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.


Chicken Chop order by Linda

Sebelum makan baca doa dulu...

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

Jemput makan semua....

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

Dekat Chop n Steak ni terdapat decoration menarik iaitu... motor lama yang dijadikan hiasan, dekat sini memang view sangat cantik sekali terus nampak KLCC dekat belakang tu hu hu hu. Terus ada yang request nak pergi jalan-jalan dekat KLCC.  

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

Dekat atas kapal ni pon... terdapat dua bijik motor dijadikan sebagai decoration sebelum ni rasanya tak ada motor tu...

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.

CHOP N STEAK KAMPUNG BARU, KL.


Baiklah selesai makan kami nak gerak balik dan... Nak singgah ke KLCC eh tadi nampak meriah dengan lampu setibanya kami disitu lampu telah dipadamkan!

KLCC

Tapi disebabkan bulan penuh malam tu pemandangan tetap cantik hu hu hu

KLCC

KLCC

KLCC

KLCC


Bagi yang nak terjah ke Chop n Steak, anda boleh waze Chop n Steak Kampung Baru atau contact nombor dibawah untuk tahu detail.


03 26983700

013 3303232


Cuisines : Western

Waktu Operasi :

Mon5PM to 2AM
Tue5PM to 2AM
Wed5PM to 2AM
Thu5PM to 2AM
Fri5PM to 2AM
Sat5PM to 2AM
Sun5PM to 2AM


Alamat :

14, Jalan Daud, Kampung Baru, 
50300 Kuala Lumpur 

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. perghhhhh
    sedap betul nampak

    ReplyDelete
  2. laparnya tgk lamb chop yum yumm

    ReplyDelete
  3. Uniknya restorwn dia siap ada bot.makanan pun nampak sedap. Fish grill nampak sedaplah bonde

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN