LAGU PASTI OST KEKASIH PAKSA RELA

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...
Hai reader semua,

Makin lama Bonde dengar lagu ni, jadi tersuka tanpa sengaja pula dengan lagu ni, sehari tak tau berapa kali lagu ni diulang-ulang dekat radio, telinga pun dah boleh terima, kadang-kadang mulut ikut nyanyi.. lagu ni best dah tau! Dah boleh terima...

Bonde kongsikan lirik lagu dibawah ni...

Lirik Lagu "Pasti" dari Cherpen Band. 

Pencipta lagu oleh : Hang Nadim & Alice 

Didistribusikan oleh label Seventeen Eleven Music.

LAGU PASTI OST KEKASIH PAKSA RELA

Lirik Lagu Pasti - Cherpen Band

Lirik Lagu Pasti - Cherpen Band

teringat lagi tentang engkau
menggambarkan kenangan kita waktu dahulu
mana sahaja kau berada
mengharapkan semoga engkau memikirkanku

dimata hilang jangan dihati
meminta akan ada waktu
untuk bertemu
semestinya nanti

engkau kembalikan sentuhan lembutmu lagi
akan juga nanti
angin meniupkan rindu padamu
teringat lagi senyumanmu

begitulah erti sebenarnya ketenangan
walau dimana kau berada
imaginasikan segalanya tentang kita
dimata hilang jangan dihati

meminta akan ada waktu
untuk bertemu
semestinya nanti
engkau kembalikan sentuhan lembutmu lagi

akan juga nanti
angin meniupkan rindu padamu
semestinya nanti
engkau kembalikan sentuhan lembutmu lagi

akan juga nanti
angin meniupkan rindu padamu
semestinya nanti
engkau kembalikan sentuhan lembutmu lagi

akan juga nanti
angin meniupkan rindu padamu



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

7 PEMBERI ULASAN

  1. boleh tahan lagu ni.. tapi kena dengar dua tiga kali baru rasa nak ngam =D

    BalasPadam
  2. dlm drama ni byk btul lagu tp mmg suka lagu PASTi ni

    BalasPadam
  3. Simple liriknya tapi melodi bagus juga. Kadang kala tengok juga cerita Kekasoh Paksa Rela ni

    BalasPadam
  4. Lagu ni memnag best bonde.ade lg satu lagu drama ni sy suka jugak..lupa lak tajuknya

    BalasPadam
  5. amboi jiwang rase jiwa bila layan lagu ni.

    BalasPadam
  6. mula2 dengar macam tak ngam.. tapi tula da banyak kali dngr n ulang2 mula masuk main dalam kepala hihi..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.