DRAMA KEKASIH PAKSA RELA [ TONTON ONLINE ]

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua...

Kat sini ada tak yang layan drama Kekasih Paksa Rela, Bonde telah terlanjur meminati drama ini, Untuk pengetahuan anda, Bonde tak sempat nak tengok drama ini on time depan TV tau, Sebabnya waktu drama sedang bersiaran biasanya Bonde masih berada didalam kesesakkan lalu lintas simpang traffik light Dengkil dan berada dalam kesesakan tersebut. 

Kadang-kala Bonde sampai pon dah hujung-hujung drama nak tamat, Eh tak mengapalah....  Bonde repeat tengok online sahaja.

Tak sangka drama ini menjadi viral dekat media sosial dan trending kerana #kekasihpaksarela ... 


DRAMA KEKASIH PAKSA RELA


Untuk anda yang tidak berkesempatan nak tengok ontime tu... anda boleh repeat menonton secara online di sini ------> FULL EPISOD KEKASIH PAKSA RELA

SINOPSIS KEKASIH PAKSA RELA


Adham dan Rosnaida bernikah selepas habis belajar tanpa persetujuan ayahnya. Adham cuba merapatkan Rosnaida dan ayahnya tetapi gagal disebabkan sikap keras kepala Rosnaida.

Hanan yang kehilangan ayah, tinggal bersama ibu dan bapa tirinya. Ibunya lebih sayangkan suami baru daripada anaknya sendiri. Hanan masih bersekolah tingkatan enam. 

Suatu hari, Adham dan Hanan terserempak dengan Hanan di hypermarket dan....

Hari ni 15 Januari 2018 [ Episod ke 12 ]

Paling Bonde suka shooting dekat pulau memang cantik giler pemandangan dekat pulau tu.. rupanya Pulau  Belitung, Indonesia....


KEKASIH PAKSA RELA,Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,

KEKASIH PAKSA RELA,Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,

Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,

Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,

KEKASIH PAKSA RELA,Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,
 KEKASIH PAKSA RELA,Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia

KEKASIH PAKSA RELA,Kepulauan Bangka, Belitung, Indonesia,

BIODATA INTAN NAJUWA :

BIODATA INTAN NAJUWA



Nama Penuh : Intan Najuwa binti Abdul Wahid

Nama komersial : Intan Najuwa

Tarikh lahir: 18/08/1997

Umur: 20 Tahun (2017)

Keluarga: Anak ke-2 dari 3 adik beradik


Asal: Johor Bahru, Johor


Kerjaya: Pelakon


Agama: Islam


Bangsa: Melayu


Warganegara: Malaysia

Drama : Hantu Punya Bos, Khabar Dari Casablanca, Kekasih Paksa Rela (2017)

Instagram Intan Najuwa : https://www.instagram.com/intannajuwa/

Twitter Intan Najuwa : https://twitter.com/intannajuwa




BIODATA INTAN NAJUWA



WATAK PELAKON DRAMA KEKASIH PAKSA RELA

Para pelakon yang turut melakon watak dalam drama ini ialah :

Remy Ishak sebagai Adham

Intan Najuwa sebagai Hanan Khaira


Ain Edruce sebagai Rosnaida 


Afzan A.Rahman sebagai Firdhaus


Nynaa Harizal sebagai Nonie


Dayang Areeda sebagai Shiqin


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

26 PEMBERI ULASAN

  1. semlm terlepas jugak nk tgk...bole layan online la cmani

    BalasPadam
  2. Pelakon2 best. Gambar / Katar belakang pun cantik

    BalasPadam
  3. Semalam tengok memang terpegun dengan scene kat pantai. Cantik sangat. Haaa Mama Auni pun follow jugak cerita ni, siap rekod uolsss...

    BalasPadam
  4. layan drama kekasihpaksarela ni..best sgt..lgpun rindu nk tgk remy berlakon
    hantu pya bos tu pun dah tengok punya tahun lps punya aritu dpt tgok best gak

    BalasPadam
  5. Tak pernah lagi tengok citer ni. Remy Ishak pun ada. Lama dah Remy tak berlakon.

    BalasPadam
  6. TB suka pulak tengok Intan Najuwa tu berlakon .. sebbelum ni TB tengok dia berlakon dengan Shukri Yahaya dalam cerita HANTU PUNYA BOS.. best sangat.. bila tengok yang ni lak.. rasa nak tengok.. semalam baru buka Youtube tengok.. alamakkk.. terasa nak ikuti episode sampai abes je.. hahaha

    BalasPadam
  7. baru ternampak cite ni masa kat kedai semalam.. tengok la rajin2 bole tengok

    BalasPadam
  8. wah.. ni kira macam analisis drama dah ni. hehe. tapi sejujurnya saya agak kecewa dengan kualiti drama kita dari segi tema dan jalan cerita jadi jarang sangat layan dah. apapun, dari segi lakonan memang power. remy ishak misalnya. power...

    BalasPadam
  9. Heroin drama ni lawa.. Suka tgk muka dia.. Lokasi2 dia shoot pun cantik

    BalasPadam
  10. Nasib baik SA x layan..x suka Remy ishak dalam citer ni.,.ntah x tau la kenapa..ahahaha

    BalasPadam
  11. aira baru je terjebak dengan cerita ni, tercegat depan tv. hehehe

    BalasPadam
  12. I like remy ishak...
    Tpi budak tu errrr...
    Errr

    BalasPadam
  13. bonde.. kite dah 'jatuh suka' kat lakonan Intan Najuwa tau.. pandai dia berlakon kan.. hee~ walaupun drama pertama dia, memang IN karekter betul..

    BalasPadam
  14. X smpat tgk tv boleh tgk online kan?

    BalasPadam
  15. Amboi bonde layan juga drama ini mesti berangan sedang ada kat tepi pantai tu hehehehe. Saya pun tengok juga sebab dia panggil pakcik dulu tu tak tahan tu hehehehehe

    BalasPadam
  16. Omel heroin dia. Tak sempat layan cerita ni huhuhu

    BalasPadam
  17. makin sweet cerita dia. Tapi sekrg asyik majuk je..hahaha

    BalasPadam
  18. Setakat ni,tak mis lagi menonton cerita ni.

    BalasPadam
  19. Tak silap aritu Intan nie datang butik kawan Rawlins - comel jer orangnya. Hehe

    BalasPadam
  20. Cerita nih memg best tau bonde

    BalasPadam
  21. Kita pun suka tgk drama ni... paling meluat tgk so Yusman tu ... aah kdg2 termiss gak epiaod huhu

    BalasPadam
  22. wah mau nyoba nonton ah
    bagus kayaknya cerita ini lewat facebook yah kak
    Intan najwa cantik juga masih muda hihihihihihi

    BalasPadam
  23. intan najuwa ni muda dari sha lah! hahaha

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.