KEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARA

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai Reader semua,

Apa Khabar hari ni...

Gempak jugak peserta-peserta 3 Juara yang bersaing malam tadi... suara mereka memang hebat sekali.  Bonde suka menonton rancangan ini kerana vocal peserta memang sangat power.

Tidak dinafikan setiap minggu , juri susah nak buat keputusan untuk memberi point kepada peserta pilihan mereka.

Bonde ada peserta Fav Bonde iaitu Salma, Kudin dan Nura... walau Nura tak menang tapi tak ada ada dah peluang menanti lepas ni InsyaAllah.. terus usaha... buat yang terbaik.


Keputusan Konsert Akhir 3 JUARA TV3

SENARAI ENAM FINALIS PERINGKAT AKHIR 3 JUARA 

KATEGORI BALADA 


1. Salma (Salmah Binti A.Asis, Selangor, 26 tahun)
2. Hady (Mohd Nor Hadli Bin Rosli, Melaka, 28 tahun)

KATEGORI ROCK 


1. Kudien (Muhammad Ariffuden Bin Mohd Rafee, Johor, 22 tahun)
2. Eva Maria (Anni Binti Pisali, Kuala Lumpur, 23 tahun)

KATEGORI IRAMA MALAYSIA 3 JUARA


1. Azizul (Azizul Haqim Bin Md Anuwar, Johor, 28 tahun)
2. Nura (Nor Atikah Binti Mohd Yousof, Johor, 18 tahun)

Pada malam final setiap peserta akan menyanyikan satu lagu pilihan secara solo dan satu lagu battle. Untuk makluman setiap juara kategori akan berentap dalam saingan grand final pada 15 januari 2016.

KEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARA

KEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARA


Rock – Kudien

Balada – Salma

Irama Malaysia – Azizul

PRODUSER : EDRIE HASHIM, AJAI, PAK NGAH


KEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARAKEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARAKEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARA

JURI PROFESIONAL TETAP SETIAP MINGGU :



KEPUTUSAN KONSERT AKHIR 3 JUARA

PROGRAM : 3 JUARA

HARI / MASA : Ahad, 9.00 malam

SALURAN : TV3

PENGACARA : Issey Fazlisham, Mira Filzah, Azizul Ammar

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.