FACIAL MASK RM 3.00 SAHAJA BY WATSONS SHOPPING @ LAZADA

Salam Dan Selamat Petang....

Semalam Bonde terkejut... Dapat parcel dari Watsons, hi hi hi ingat apa yang Watsons post kepada Bonde.

Semalam waktu lunch, Bonde keluar makan dengan rakan-rakan pejabat, Lepas tu dapat panggilan masuk dari nombor yang tidak dikenali.  Dengan tanda tanya pick up jugak call tu.

Rupanya staff dari Sky Net call nak sampai pejabat hantar barang yang Bonde pesan di Lazada. (minta Fiqah ambikkan parcel tersebut)

Hu hu hu Yeaaaa ada parcel hari ni... #bondesenyumriang.

Bila sampai di pejabat... Nampak sudah ada kotak besar atas meja... 



Dengan perasaan teruja dan rakus terus bukak kotak tersebut.  Besar tau kotak ni... jangan main-main, sampai lupa Bonde beli apa dekat lazada bila nampak kotak besar macam ni!


Tadaaaaaa.....

Sebenarnya Bonde beli Facial Mask.

PEACH STEM CELL VITAMIN A FACIAL MASK BY WATSONS



[KLIK UNTUK INFO]

Kenapa Bonde Beli ? 

Bonde beli sebab nak bagi Kanda pakai, sebab muka dia kan tengah 'sun burn' kesian tengok kulit muka terbakar maklumlah Maldives tengah musim panas sekarang ni.  Moga Facial Mask ni dapat kembalikan kulit muka Kanda seperti semula jadi.

Harga Facial Mask ?

Lagipun harga facial mask ni tengah murah sangat... RM 3.00 semasa Promosi Black Friday-Monday.

harga asal RM 7.90

Kegunaan/Kelebihan :

Membantu memperbaiki tekstur kulit kulit longgar dan berkedut

Kandungan/Bahan :

Diperkaya dengan pic Stem Cell Compounds, Vitamin A, Kolagen dan Asid Hyaluronate

Dijual oleh Watsons Malaysia, 100% asli


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.