SUPPORT ELLY MAZLEIN DALAM GEGAR VAGANZA 2016

Assalamualaikum Dan Selamat Malam

Hari ni masa lunch tadi, hari ni tergerak hati mak makan Kuey Teow, Bonde ajak officemate makan dekat luar, tak jauh pon dekat D'pulze Shopping Mall,  hari ni Bonde berpeluang beramah mesra dengan artis tau... walaupun tak makan semeja tapi artis tu tetap ramah dan ceria nak layan Bonde dengan officemate.

Elly Mazlein nampak sangat cantik, putih, gebus hanya pakai Lipstik dah nampak cantik wow apa rahsianya... opps!

Elly Mazlein sempat berkongsikan kegembiraannya tadi... apapun ujian dan rintangan yang Elly lalui moga ia dipermudahkan.. InsyaAllah Aamiin.



Bonde bersama Elly Mazlein


SUPPORT ELLY MAZLEIN DALAM GEGAR VAGANZA 2016


Elly Mazlein - Gegar Vaganza 2016


PROFIL ELLY MAZLEIN :

Elly Mazlein

SHARIFAH AIDA MAZLINA SYED HANAFI
35 - Perak
Keluarga & Latar Belakang
Janda, anak seorang (bekas isteri pengarah Azmi Hatta)
Pendidikan & Kerjaya
SPM; kini Pelakon
Album
Sutera Kasih (1997) Bungaku (2001) Elly (2001) Sabarlah Hati(2013)
Lagu Hit
Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan, Bungaku Bakawali
Sejarah Awal Karier
Ditawarkan menjadi artis rakaman setelah menghadiri ujibakat di NAR Records. Kini lebih dikenali sebagai pelakon.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. Bestnya dapat jumpa dia..Memang manis orangnya..
    Suka tengok dia berlakon.. Natural je.. ^^

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.