KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai selamat berhujung minggu anda semua.... cuti hari ni, tak kemana-mana just duduk dirumah sebab semalam dah seharian bertugas di Karnival Komuniti Sepang nak tahu boleh tengok fb dan IG bonde ada update sedikit info KKS2016 disitu.

Sambil-sambil tengok FB, Bonde terbaca info bagus ni, rasanya tak semua orang tahu dan rasa nak kongsikan info ni kepada semua pembaca blog Bonde...

Sebagai seorang wanita seharusnya kita mengambil berat tentang kesihatan Rahim kita dan bagai mana nak tahu baca info bergambar dibawah :

KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT


1. SAKIT TUMIT


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT
Add caption

2. SAKIT TELAPAK KAKI


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT

3. SAKIT PINGGANG



4. KERAP KENCING & KENCING TIDAK LAWAS


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT

5. KENTUT BERGAMBAR


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT

6. KEMBUNG PERUT


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT


7. SENTIASA BASAH


KENALI TANDA RAHIM TIDAK SIHAT

Adakah tanda-tanda diatas dialami oleh anda... jadi jangan berdiam diri sahaja, dapatkan rawatan segera di klinik dan hospital berdekatan.

banyak info lagi untuk anda baca di Info Ibu Hamil.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.