10 TEMPAT MAKAN MENARIK DI LANGKAWI WAJIB SINGGAH...

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Kepada anda yang bercadang nak ke Langkawi nanti, bolehlah singgah;

10 tempat Makan Menarik di Langkawi

Bonde pon tengah survey-survey tempat makan dan penginapan menarik di Langkawi.  Kalau dah tahu tempat-tempat yang hendak singgah senanglah nanti tak perlu nak mencari dekat Langkawi tu... Sebabnya kitakan dalam mood cuti tak naklah sampai sana sesat barat mencari lokasi.. habis masa terbuang sebab sesat hilang dari waze sahaja.

Baiklah ini persediaan yang dapat dekat FB : langkawiauto.com bolehlah google tengok lokasi, masuk dalam check list nak pilih yang mana ?


Restoran Langkawi Fish Farm



Restoran Seashell



Nasi Dagang Pak Malau



Testoran Orkid Ria



Hafiz Rojak



Kak Yan Nasi Campur



Uncle Jai Cafe



Restoran Wan Thai



Jai Island Cafe



EE Burger Trimula Cafe






Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.