7 TIP UNTUK ANDA YANG MALAS LIPAT KAIN

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Hai Selamat petang... Kebelakangan ini Bonde mengaku siap angkat tangan memang sangat malas nak melipat kain baju...

Memandangkan Isnin-Jumaat adalah waktu berkerja hanya ada masa melipat kain-baju pada hujung minggu iaitu hari Sabtu dan Ahad.

Bonde nak share dengan anda semua... terbaca di page mingguan wanita tentang:


7 TIP UNTUK ANDA YANG MALAS LIPAT KAIN










Dalam 7 tip yang ada... tip yang ke 7 agak Win...tengah pikir macam mana nak goda Kanda untuk buat dia tolong Bonde lipat kain ada sebakul kat rumah tu he he he. berjaya ke tidak tip ni yea... lawaklah!

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. fae pun tak berapa suka melipat pakaian hahaha

    BalasPadam
  2. yang last tu memang takla suami nak buat..ahhaa

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.