CERIA BERSAMA NIZAR FAEZ STUDIO

Assalamualaikum...

Bonde nak perkenalkan Nizar Faez adalah Juru Photo yang menceriakan hari kami pada Majlis EFGathering yang lepas. Nizar Faez dengan trademark "ceria" membuatkan semua yang tak malu-malu nak senyum, jadi tersenyum riang.

Kerja 'snap picture' ni bukannya senang dan mudah seperti yang dipandang. kalau tak ada ilmu dalam bidang photografi.  Macam mana nak bagi gambar menarik dan berkualiti. Juru Photolah yang memainkan peranan... Juru photo memang handal bab-bab "angle" mana nak snap! bukan main tekan-tekan je camera tu... kalau "snap picture" yang ada model kene betul2 "sharp" agar hasilnye pon nampak menarik, barulah orang yang tengok akan tak kelip mata dan akan ulang nak tengok balik :)

Inilah Nizar Faez


Nizar Faez Studio Jurufoto Rasmi 1st EFG Gathering 2016


Jika anda bisnes tudung, ingin mengunakan perkhidmatan NFS untuk Bisnes anda, inilah hasil untuk model tudung yang telah diambil oleh NFS menarik sekali kan!.









Untuk Bisnes jualan anda nampak lebih menarik NFS ada menyediakan pengambilan gambar Produk seperti dibawah :



NFS juga ada menyediakan pakej untuk gambar Pra Perkahwinan dan Gambar Perkahwinan anda boleh tengok pakej dibawah :

Wedding packages 2016

Website Packages

Gambar Pra Perkahwinan






Gambar Perkahwinan


NFS_0256

NFS_0538

Daus + Bella

Pakej Gambar Family







Untuk keterangan lanjut hubungi :

NFS

Laman web Nizar Faez Studio : http://www.nizarfaezstudio.com 
Facebook : NizarFaez Studio
Instagram : @nizarfaez

Whatsapp : 017-6970864

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. assalamualaikum..nampak entry ni kat list following terus klik sini...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.