BELI HAND PHONE DAPAT MANGGA BESI

Assalamualaikum dan Selamat Malam

Apa khabar semua hari ni...

Apa yang ingin Bonde Kongsikan ialah mangsa Penipuan pembelian hand phone secara online di 11street.

Apa perasaan anda kalau terima barang yang anda order dengan barang yang sampai tak sama? lebih haru beli hand phone dapat mangga seketul!

Kecewa giler kot... tambah dengan rasa geram tak bertepi ? duit habis... Penyelesaiannya :




2e33



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. Sebab tu tak berani nak beli barang mahal2 secara online melainkan mmmg dgn betul2 trusted seller.. tak pepasai duit melayang.. sobsob

    BalasPadam
    Balasan
    1. kene lebih berhati-hati dengan shopping online ni

      Padam
  2. mak ai kejamnya....kalau bgi hp yg murah dr tue takpa ni...pad lock

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.