SWEETNYE MEREKA PELAKON....SHA DAN SHAH


Assalamualaikum dan Selamat Petang,

Siapa tengok drama adaptasi novel Sha Dan Shah...

Bonde dah jumpa diaorang tau... sesungguhnya antara Sha dan Shah memang sweet dalam lakunan, sangat terhibur bertemu mereka semasa sesi beramah mesra yang lepas sempat lagi mereka berdua melakun watak dalam drama secara live.

Jomlah tengok gambar-gambar semasa sesi tersebut...

Barisan Pelakon :

 Kamal Adli, Syatilla Melvin, Shima Anuar, Azwan Kombos





 













Tunggu turn nak sain novel Bonde....


Shah sain novel Bonde....




Kamal Adli


Kamal Adli

Second Sha pulak sain...







Syatilla Melvin

Third dengan Shima Anuar





Shima Anuar


Last dengan Azwan Kombos

Azwan Kombos




Jom dengar OST Drama ni...


Lirik Lagu Hati-hati – Amira Othman


Ada dua jalan cerita
Duka atau bahagia
Mahu pilih yang mana
Hati masih bertanya
Lekas, aku mahu jawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti

Lihat pada indah bulan bintang
Namun hilang bila tiba siang
Dan kerna itu ku rasa bimbang
Untukmu cintaku

Angin membuaikan rasa rindu
Tapi tak seperti yang selalu
Dan kali ini ku biar berlalu rasaku
Jadi kau hati-hati

Dalam cerita ada rahsia
Rahsia engkau, aku dan dia
Masih aku tertanya apa pengakhirannya
Lekas, aku mahu jawabnya

Jaga kau hati-hati
Takut ia dicuri
Kelak nanti kau kan patah hati
Mungkin akan terjadi
Tapi masih tak pasti
Harap engkau mengerti


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. tak pernah tengok citer ini..teringin gak nak tgk..tapi kena cari online la..hehe..minat lagu Hati hati pon sebab dapat tau OST citer ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://www.bondezaidalifah.com/2016/01/tonton-online-sha-dan-shah-full-episod.html

      BOLEH TENGOK ON LINE DEKAT LINK DI ATS

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.