JOM MENANGI RM 500,000 DI TESCO

Salam Petang, Hai...Hai.. Hai...

Hasil carian imej untuk promosi tesco

 Jom Belanja di Tesco Untuk Promosi :

Peraduan Ong Mali, Ong Mali, Ong Mali...

yang berlangsung 6 Januari 2016- 2 Februari 2016


Macam mana nak masuk peraduan ni?


Belanja sebanyak RM 100.00 keatas dan anda layak untuk masuk Peraduan Ong Mali dan terus buat pilihan nombor.


Bonde bagi can Fatin buat pilihan.


Nombor yang dipilih, akan di daftarkan atas nama anda, dan masukan detail anda :
Nama Penuh, Alamat, nombor telefon dan no. kad tesco. 

2 Sms akan diterima. bukti pengesahan.


Pihak tesco akan menghubungi kita nanti jika nombor yang fatin klik/pilih tadi naik sebagai cabutan bertuah.

Jika terima pagilan telefon jangan lupa sebutkan pasword/keyword tertera... kene alertlah yea.

Ong Mali Mali Ong, You Ong, I Ong, With Tesco Ong Mali



Apa pun rezeki ditangan Allah, saja-saja je cuba. kebetulan dah belanja RM 112.00 he he he

Selamat Berbelanja dan Moga Murah Rezeki.

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. wahhhh! macam best ni tapi dah lama betul tak beli brg kat tesco..lepas ni kena pi shopping blk laa!

    BalasPadam
  2. all the best ! jom support buku #serenitysyiralokman ^_^

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.