MERIAHNYA SARAPAN HARI KEDUA....

Sarapan pagi ni agak menarik dan mewah!
Ada westren dan ada tradisional

Jom tengok :

Sarapan Hari Ke Dua




First Round :
Ambil Dimsum
Fish Ball
Sosej
Potato Goreng
Tomato Cheese
Mee Goreng mamak ( x sedap, x suka rasa dia)





Sec Round :
ambil Soto
Tahu, kacang tanah, suon goreng, ayam carik, sotong ball, daun sup dan kuah sup dan cili kicap




Desert pula :

Ada banyak jenis cake tapi Bonde ambik dorayaki + honey/strawbery/ oren dan cake gula hangus jer
butter cake tu Hema punya dia letak kat piring Bonde :)


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.