THE NAHARA, KALUMPANG [ TEMPAT BERKELAH ]

Assalamualaikum dan Selamat Pagi...

Semalam Bonde berkelah di :

THE NAHARA,  KALUMPANG

Sudah lama tak mandi air terjun/Sungai... (back to nature)

Untuk  masuk ke The Nahara bayaran dikenakan sebanyak :

RM 8 Dewasa
RM 5 Kanak-kanak

Kawasan sangat bersih dan air terjun sangat sejuk 

Mempunyai kemudahan seperti :


Pondok@ wakaf ( percuma ikut kekosongan)
ada plug setiap pondok/wakaf
Tapak Khemah (percuma)
Tempat BBQ (sewa RM 15)
Tandas
Surau
Kedai sewa pelampung
Resort

Tepat riadah sesuai untuk :


Family Day 
Aktiviti berkumpulan
Tempat Kursus dan aktiviti air

info dan sumber : [THE NAHARA KALUMPANG]


Pintu gerbang ke The Nahara



jambatan meniti ke seberang



Dari atas nampak air sangat jernih... ada anak ikan tau...


Dari atas kami dah nampak Port kat bawah tu... untuk kami bentang tikar dan BBQ.
                             

Port kami dah bentang tikar tu.....


kanda hidupkan bara nak masak ayam BBQ


In making.... BBQ


Hasil dari kipasan Kanda, Perapan Ayam dari Bonde... nampak bersatu tak???



Mandi Manda...Sejuk giler air dia....





Sebelum balik kita bergambar dulu... hu hu hu 

Untuk tempahan :

Harga Penginapan di The Nahara Kalumpang

Sebuah Villa
RM1800/day

  (Sumber Gambar Dari Google)


(Sumber Gambar Dari Google)

Sebuah Chalet B (16' x 16')
Tandas, katil queen size, air-cond, kipas dan TV
RM300/day 

(Sumber Gambar Dari Google)


Sebuah Chalet A (8' x 10')
Ada tilam queen size dan kipas dinding
tandas di luar
RM150/day

(Sumber Gambar Dari Google)

Sebarang tempahan The Nahara Kalumpang boleh berhubung dengan :

Pn Rahmah - 
0194312193

En. Halim - 03-60491171

The Nahara Kalumpang
Lot 428, 
Jalan Kg Pasir Putih, 
Kalumpang 44100 Kerling, 
Hulu Selangor, Selangor

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Bestnya... dapat bersantai tempat mcm ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. menikmati keindahan hutan tropika 1 terapi minda Kak Ieta... Nnt akak g tau... :)

      Padam
  2. Seronoknya dapat jalan2 dengan family. Hilang segala penat bekerja

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.