MILIK ENGKAU SAJA ~ACIK LANA~

Salam dan Selamat pagi....

Baiklah Bonde nak promote Novel terbaru Acik Lana, Baby yang ke sepuluh katanya...

MILIK ENGKAU SAJA



SINOPSIS




Pada yang berminat hendak memiliki novel ini bolehlah follow info yang diberi oleh Acik Lana seperti:-

Seperti yg dijanjikan, pre order Milik Engkau Saja KINI DIBUKA!! Yayyy
Sila baca details dekat blog k.
300 terawal order akan dpt sain dan chop. So jgn tgu lama2. Hehe.
Ini cover rasmi yg direka khas oleh Ketua Kampung. Hope kenalah dgn mata semua. Hehe.
Buku setebal 932 mukasurat. Nk dekat sama tebal dgn KMHB dh. Hehe
Jadi dipersilakan terjah ke blog mcm biasa. Tq atas support semua. Muahh!
Harga termasuk pos
Semenanjung RM45
Sabah/sarawak RM50 sahaja



~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

8 PEMBERI ULASAN

  1. novel ni terbit sendiri ke? bukan under apa-apa company?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Acik Lana memang dah ada Pernerbitan Buku sendiri... dari tahun lepas lagi

      Padam
  2. anazarin berbicara ada sapa2 leh bacakan novel nie utk saya tak? Sebab memang tak minat baca novel tp minat dengar org ceritakan..hihihi

    BalasPadam
  3. Suka acik lana... Mmg kumpul buku dia pun. Ada buku br, xsabar nak beli

    BalasPadam
  4. Suka acik lana... Mmg kumpul buku dia pun. Ada buku br, xsabar nak beli

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.